place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Книга для побажань Classic

Книга для побажань Classic
Hover on image to enlarge
Книга для побажань Classic

299,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Книга побажань – аксесуар, який дозволить розкритися навіть самому скромному і тихому гостю. Суто гостьовий елемент весільного святкування, книга завжди знаходиться на видному місці, що дозволяє залишити кілька теплих слів молодим в будь-який зручний час. Весільна книга побажань дозволить бути красномовним, скромним, милим і відкритим, коли привселюдно, особливо, в компанії незнайомих людей складно знайти найбільш відповідні слова. А поєднання аксесуара з іншими товарами, зробить цей вид атрибуту єдиним цілим, що з легкістю підкреслить основну ідею молодих, коли весільні набори на кожному етапі будуть продовженням загальної концепції.

ДЕКОР КНИГИ ПОБАЖАНЬ Classic

 

Основний декор:

  1. 1. Розмір: висота – 17,5 см, ширина – 22,5 см.
  2. 2. Дизайнерський папір білого кольору або айворі є основною декору книги для побажань. Її ефект мережива виглядає дуже ніжно і акуратно, що дозволяє аксесуару знайти місце на будь-якому весільному святкуванні не спираючись на будь-яку тематику. Колір виробу – білий.
  3. 3. Основа з внутрішньої сторони виготовлена з цупкого білого паперу.
  4. 4. Листи для заповнення мають легкий теплий відтінок у кількості 20 шт.
  5. 5. Мова: українська.

 

Додатковий декор:

  1. 1. Колір - чорний.
    2. Центральну частину виробу декорує стрічка, виготовлена з атласу шириною 2,5 см.
    3. На лицьовій частині аксесуара, під стрічкою опуклий візерунок дизайнерського паперу декорований полубусіной під перли.
    4. Бант з лицьового боку виготовлений з органзи та атласу. Стрічка шириною 2 і 2,5 см, створює ніжний і повітряний ефект.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних аксесуарів Vizzara займається виробництвом товарів ручної роботи, що дозволяє внести необхідні корективи замовника в процесі виготовлення товару. Можливість поєднувати різні аксесуари будь-якого з етапів, допоможе створити індивідуальність і особливий підхід до заходу і підкреслюючи характер молодих. Букет нареченої, декороване весільне шампанське, запрошення, скарбниця для грошей, запам'ятаються всім присутнім тільки з найкращого боку, якщо до підбору аксесуарів мати правильний підхід.

  1. 1. Основа тканини виробу може бути змінена за бажанням замовника: білий або айворі, в залежності від описаного кольору в основній частині декору.
  2. 2. Майстри допоможуть втілити в реальність будь-яке кольорове рішення або компонувати два і більше кольори.
  3. 3. Будь-яка стрічка на аксесуар може бути замінена не тільки за кольором, але і за розміром.
  4. 4. Будь-яка наявна фурнітура може бути замінена або відсутняі повністю: стрази, полубуины, намистини, брошка.
  5. 5. Гравірування по склу та металу – це тонка і акуратна каліграфічна напис, що збережеться на довгі роки. Її можна нанести на такі види аксесуарів як: прилади для торта, келихи для нареченого і нареченої або замок на весілля.
  6. 6. Акрилова фарба дозволяє нанести персоналізацію не лише книги, але й ряд інших товарів: папки для свідоцтва, сито, весільні келихи, свічки «Сімейне вогнище», келихи, подушечка для обручок.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Книга побажань – це абсолютно новий вид весільного аксесуара, який при правильному підході, ніколи не залишиться самотнім. Гості, безсумнівно, захочуть залишити кілька приємних слів для молодят, які залишаться з ними на довгу пам'ять. Поєднуючи ще один весільний аксесуар з іншими товарами, книга побажань стане продовженням для таких атрибутів як: кошики для пелюсток, бутоньєрка, підв'язка нареченої, і багато іншого.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
на пятерочку!
Хорошенькая и качественная книга. Основа хоть и грубовата, но для свадьбы очень даже отличный вариант.
Супер! Напоминает мое свадебное платье. Шикарно, не могу налюбоваться.
Сочетание черного и белого шикарно, но вот розовые страницы мне не понравились. Попросила сделать чисто белые, вышло намного лучше.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают