place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Книга для побажань Електра

Книга для побажань Електра
Hover on image to enlarge
Книга для побажань Електра

329,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Книга побажань – аксесуар, який дозволить розкритися навіть самому скромному і тихому гостю. Суто гостьовий елемент весільного святкування, книга завжди знаходиться на видному місці, що дозволяє залишити кілька теплих слів молодим в будь-який зручний час. Весільна книга побажань дозволить бути красномовним, скромним, милим і відкритим, коли привселюдно, особливо, в компанії незнайомих людей складно знайти найбільш відповідні слова. А поєднання аксесуара з іншими товарами, зробить цей вид атрибуту єдиним цілим, що з легкістю підкреслить основну ідею молодих, коли весільні набори на кожному етапі будуть продовженням загальної концепції.

 

ДЕКОР КНИГИ ПОБАЖАНЬ ЕЛЕКТРА

 

Основний декор:

  1. 1. Розмір: висота – 17,5 см, ширина – 22,5 см.
  2. 2. М'який і приємний на дотик аксесуар. Обтягнутий високоякісним атласом, з якого роблять весільні та вечірні сукні. Може мати різноманітну кольорову гомму. Основний колір виробу – синій.
  3. 3. Основа з внутрішньої сторони виготовлена з цупкого білого паперу.
  4. 4. Листи для заповнення мають легкий теплий відтінок у кількості 20 шт.
  5. 5. Мова: українська.

 

Додатковий декор:

  1. 1. Колір - білий.
    2. Книга побажань на весілля декорована новим, але вже став популярним видом декору - ручний розпис. Легкі нехитрі завидки підкреслять необхідний кольоровий напрямок товару, нагадуючи легкий ефект мережива. Щільно осідаючи на лицьовій частині виробу, ручний розпис прикрашає тільки центральну частину виробу. Магазин все для весілля Vizzara, використовує тільки найякісніші матеріали для створення товару і може гарантувати, що при повному висиханні, фарба не потече і не залишить слідів на руках або одязі.
  2. 3. Стразова стрічка прикрашає книгу по центру. У центрі книги на стразовому ланцюгу знаходиться брошка. Колір кристала - синій.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних аксесуарів Vizzara займається виробництвом товарів ручної роботи, що дозволяє внести необхідні корективи замовника в процесі виготовлення товару. Можливість поєднувати різні аксесуари будь-якого з етапів, допоможе створити індивідуальність і особливий підхід до заходу і підкреслюючи характер молодих. Букет нареченої, декороване весільне шампанське, запрошення, скарбниця для грошей, запам'ятаються всім присутнім тільки з найкращого боку, якщо до підбору аксесуарів мати правильний підхід.

  1. 1. Основа тканини виробу може бути змінена за бажанням замовника: білий або айворі, в залежності від описаного кольору в основній частині декору.
  2. 2. Майстри допоможуть втілити в реальність будь-яке кольорове рішення або компонувати два і більше кольори.
  3. 3. Будь-яка стрічка на аксесуар може бути замінена не тільки за кольором, але і за розміром.
  4. 4. Будь-яка наявна фурнітура може бути замінена або відсутняі повністю: стрази, полубуины, намистини, брошка.
  5. 5. Гравірування по склу та металу – це тонка і акуратна каліграфічна напис, що збережеться на довгі роки. Її можна нанести на такі види аксесуарів як: прилади для торта, келихи для нареченого і нареченої або замок на весілля.
  6. 6. Акрилова фарба дозволяє нанести персоналізацію не лише книги, але й ряд інших товарів: папки для свідоцтва, сито, весільні келихи, свічки «Сімейне вогнище», келихи, подушечка для обручок.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Книга побажань – це абсолютно новий вид весільного аксесуара, який при правильному підході, ніколи не залишиться самотнім. Гості, безсумнівно, захочуть залишити кілька приємних слів для молодят, які залишаться з ними на довгу пам'ять. Поєднуючи ще один весільний аксесуар з іншими товарами, книга побажань стане продовженням для таких атрибутів як: кошики для пелюсток, бутоньєрка, підв'язка нареченої, і багато іншого.

Бренд:
Vizzara
Колір:
синій
Країна:
Україна
Не можна собі відмовити у цьому аксессуарі. Роблять в магазині якісні речі, що тільки привертає увагу.
Синий и серебро шикарная комбинация.
Дуже гарно! Робите суперові речі. Я в захваті.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают