place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Набір для весільного торта Mazarine

Набір для весільного торта Mazarine
Hover on image to enlarge
400-369
Набір для весільного торта Mazarine

225,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Набір для весільного торта – це чудова можливість прикрасити традицію розрізання весільного десерту, надаючи моменту особливої родзинки, краси та зручності. Яскравий аксесуар, як частина весільного набору, ідеально буде гармоніювати з іншими товарами магазину Vizzara: підв'язка для нареченої, скриня для грошей, книга для побажань, весільні бокали, кошик для пелюсток. Об'єднуючи прилади для торта (тарілка, виделка, ніж, лопатка), молоді підкреслять всю важливість весільного моменти, передаючи його настрій пам'ятними фото.

 

ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВАРУ:

 

Основна характеристика:

  1. 1. Набір складається з однієї тарілки і двох виделок.
  2. 2. Тарілка десертна прозора, виробництво Luminarc, Франція.
  3. 3. Розмір тарілки 19-20 см.
  4. 4. Десертні виделки з нержавіючої сталі, виробництва Berghoff, Бельгія.

 

Додаткова характеристика:

  1. 1. Колір: слонова кістка.
  2. 2. Ручний розпис доповнює прозору основу тарілки по краях. Фарба, використовувана для нанесення ручного розпису, після повного висихання не принесе молодятам яких-небудь клопоту. Вона не розмивається, не обсипається, не ламається, а при чищенні зберігає свій первысний малюнок. При чищенні не варто використовувати губку і щітку для посуду.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних аксесуарів Vizzara представляє більше 50-ти наборів ручної роботи з тринадцятьма найменуванням різного товару. Якість, індивідуальний підхід і оперативна робота посприяють створенню ідеального весільного товару.

Ручна робота з декору дозволяє внести зміни на будь-якому етапі виробництва.

  1. 1. Колір фарби для ручного розпису можна комбінувати з різними відтінками або замінювати її повністю на необхідною молодятам тарілці. Подібна заміна можлива на будь-якому весільному товар, де використовується ручний розпис: фужери для молодих, скарбниця для грошей, альбом для побажань, папка для свідоцтва, прилади для торта (ніж, лопатка), декор шампанського на весілля, свічки, подушка для обручок.
  2. 2. Гравіювання – це прекрасний спосіб нанесення персоналізації для виделок. Термін експлуатації гравіювання не обмежений і не залежить від способу чищення і зберігання приладів. Гравірування сплачується додатково. Також гравірування може чудово доповнити келихи молодят і весільний замок.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Незважаючи на те, що весільні прилади для торта мають подвійне значення: набір №1(ніж, лопатка), набір №2 (тарілка і виделки), поєднання цього товару перетворить традицію розрізання десерту в чарівну процедуру, доповнити яку можна і варто келихами. Фото і відео роботи збережуть зворушливий весільний момент, а якість товару дозволить молодим користуватися приладами на наступних річницях, згадуючи про інших аксесуарах «Сімейне вогнище», книги побажань та рушники.
Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают