place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Набір весільний Mr.-Mrs.Rustik

Набор свадебный Mr. amp; Mrs.Rustik
Hover on image to enlarge
Набір весільний Mr.-Mrs.Rustik

1020,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Набір для сервірування весільного столу - це комплект для гармонійного оформлення святкового місця молодих до якого прикріплені десятки очей. Акуратне оформлення столу підкреслять весь банкет під крики «Гірко» - весільні келихи, прикрашеним пляшками шампанського по центру стола (по окремому замовленню), та прилади для торта доповнять й прикрасять процес розрізання головного десерту.

Універсальний декор нареченого та нареченої в стилі Mr. & Mrs.Rustik дозволять набору для сервірування знайти місце на будь-якому весіллі і при будь-якой концепції.

ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВАРУ:

Комплектація набору:

  1. Два келихи (наречений та наречена).
  2. Ніж і лопатка для весільного торта (наречений та наречена).

Основна характеристика келиха шампанського:

  1. Виробництво: Чехія.
  2. Бренд: BohemiaWed.
  3. Матеріал: Скло.
  4. Серія келихів: Royal.
  5. Кількість келихів 2 шт.

Основна характеристика приладів для торта:

  1. Виробник: Китай.
  2. У набір входить ніж та лопатка.
  3. Прилади мають гострі зубці по ліву сторони приладу, що дозволяє комфортне нарізання торту. Фігурна рукоять зручно розташовується в руці.

Додаткова характеристика келиха шампанського:

  1. Кольорова концепція товару Mr. & Mrs.Rustik (наречений та наречена). Келих нареченого обмотаний мотузкою натурального кольору та доповнений чорної атласною стрічкою й метеликом з головного боку. Келих нареченої, як і келих нареченого декорований мотузкою та доповнений білим мереживом. Належність келиха доповнює ручний розпис відповідного кольору і дата весілля на ніжці фужера за бажанням молодих.
  2. Ручна робота.

Додаткова характеристика приладів для торта:

  1. Кольорова концепція товару Mr. & Mrs.Rustik (наречений та наречена). Ніж для торта обмотаний мотузкою натурального кольору по ручці та доповнений чорної атласною стрічкою з метеликом. Лопатка для торта, як і ніж декорований мотузкою і доповнений білим мереживом.
  2. Прикраса ручки ножа імітує смокінг нареченого. Місце стику ручки та леза декорує атласна стрічка й метелик шириною 0,6 см.
  3. Прикраса ручки лопатки імітує наряд нареченої. Місце стику ручки та леза декорує біле щільне мереживо.
  4. Додаткова послуга по гравіювання обмовляється в день замовлення з менеджером магазину та оплачується додатково.
  5. Ручна робота.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

При індивідуальному замовленні магазин весільних аксесуарів Vizzara пропонує молодятам максимально підкреслити стиль та концепцію свого свята за допомогою наших товарів. Ручна робота дозволяє вносити коректив за запитом замовника.

  1. Колір: основа та додаткова фурнітура.
  2. Фурнітура може бути замінена за бажанням молодят або прибрана повністю: полубусіни, стрази, стрічки. Особливо це може бути корисним, якщо молоді хочуть об'єднати предмети сервірування столу та набір для весілля.
  3. Гравіювання може бути нанесена не тільки на ніж чи лопатку, а й весільні фужери, замок для весілля. Ціну гравіювання необхідно уточнювати у менеджера магазину! Компаньон гравіювання - ручний розпис. Характеристика фарби охоплює більший спектр товарів для індивідуалізації: скарбниця для грошей, весільне шампанське, папка для свідоцтва, книга побажань, подушка для обручок.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Якщо молодята турбує, як буде виглядати святковий стіл - предмети сервірування столу виявляться великою знахідкою. Включаючи в себе максимально необхідні товари, які молодята так чи інакше, але купують окремо, доповнити набір можна за допомогою спеціальної тарілки і вилок для весільного торта. Весільні дрібниці - це запорука успішної весілля, а наявність весільних товарів нагадає про свято на наступні річниці, змушуючи серце битися ще частіше.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Намотка гарно зроблена, трошки видно клей з внутри, проте я дуже задоволена своїм замовленням. Жгут не дає ковзати келихам по руці.
Набор очень аккуратный и красивый. нутри бокала немного видны следы клея, но они настолько незначительные, что совершенно не влияют на красоту бокалов, с другой стороны понятно, почему именно так все и делается. Декор же не должен двигаться, а крепко сидеть на бокалах и приборах. Супер, все очень красиво.
Отличный набор, еще черную тарелочку к нему приобрели. На вилочках надпись красками не делают как на бокалах. Не совсем удобно, от гравировки я отказала, хотелось схожести по максимуму.
Дуже цікавий набір. Не типовий, чим він мене та мого нареченого зацікавив. Круто зроблено.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают