place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Набір весільний Наречений і Наречена зі стразами

Набір весільний Наречений і Наречена зі стразами
Hover on image to enlarge
Набір весільний Наречений і Наречена зі стразами

1020,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Набір для сервірування весільного столу – це комплект для гармонійного оформлення столу молодих до якого прикріплені десятки очей. Акуратне оформлення столу підкреслять весь банкет під крики «Гірко» - весільні келихи, прикрашеним пляшками шампанського по центру столу (при окремому замовленні), а прилади для торта доповнять і прикрасять процес розрізання головного десерту.

Універсальний декор «Наречений та Наречена» дозволять набору для сервірування знайти місце на будь весіллі і при будь-концепції.

ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВАРУ:

Комплектація набору:

  1. Два келихи (наречений та наречена).
  2. Ніж і лопатка для весільного торта (наречений та наречена).

Основна характеристика келиха шампанського:

  1. Виробництво: Чехія.
  2. Бренд: BohemiaWed.
  3. Матеріал: Скло.
  4. Серія бокалів: Lilly.
  5. Кількість келихів 2 шт.

Основна характеристика приладів для торта:

  1. Виробник: Китай.
  2. В набір входить ніж та лопатка.
  3. Прилади мають гострі зубці по ліву сторони приладу, що дозволяє комфортно нарізати торт. Фігурна ручка зручно розташовується у руці.

Додаткова характеристика келиха шампанського:

  1. Кольорова концепція товару «Наречений та Наречена». Келих нареченого пофарбований у смокінг біло-чорного кольору з чаші келиха, ніжки та підставки. Келих нареченої пофарбований білим кольором з чаші.
  2. Прикраса келиха нареченого повністю імітує смокінг нареченого. Чорна фарба з чаші, ніжці та підставці доповнено білою фарбою, яка імітує комір піджака й сорочки. Маленькі стрази на «сорочці» розташовані у вертикальному положенні й нагадують гудзики. Контур фарби на чаші декорує атласна стрічка й метелик шириною 0,9 см.
  3. Келих нареченої над білою фарбою на чаші прикрашає ручний розпис, що надає декору ефект мережива. Розпис білою фарбою наноситься тільки вручну майстром та після повного висихання не сиплеться, не кришиться, не ламається й не змивається при контакті з рідиною. Верхню основу «корсета» декорує невелика брошка з страз.
  4. Ручна робота.

Додаткова характеристика приладів для торта:

  1. Кольорова концепція товару «Наречений та Наречена». Ніж для торта пофарбований у смокінг біло-чорного кольору по ручці аксесуара. Лопатка для торта забарвлена білим кольором по ручці аксесуара.
  2. Прикраса ручки ножа повністю імітує смокінг нареченого. Чорна фарба доповнена білою фарбою, яка імітує комір піджака й сорочки. Стрази на «сорочці» розташовані у вертикальному положенні та нагадують гудзики. Місце стику ручки й леза декорує атласна стрічка та метелик шириною 0,6 см.
  3. Над білою фарбою на ручці лопатки нанесено ручний розпис, що надає декору ефект мережива. Розпис білою фарбою наноситься тільки вручну майстром та після повного висихання не сиплеться, не кришиться, не ламається й не змивається при контакті з рідиною. Місце стику ручки і леза декорують брошкою зі страз.
  4. Додаткова послуга з гравірування визначається в день замовлення з менеджером магазину і оплачується додатково.
  5. Ручна робота.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

При індивідуальному замовленні магазин весільних аксесуарів Vizzara пропонує молодятам максимально підкреслити стиль і концепцію свого свята за допомогою наших товарів. Ручна робота дозволяє вносити коректив за запитом замовника.

  1. Колір: основа і додаткова фурнітура.
  2. Фурнітура може бути замінена за бажанням молодят або повністю прибрана: полубусины, стрази, стрічки. Особливо це може бути корисним, якщо молодята хочуть об'єднати предмети сервірування столу і набір для весілля.
  3. Гравірування може бути нанесена не тільки на ніж та лопатку, але й на весільні фужери, замок на весілля. Ціну гравіювання необхідно уточнювати у менеджера магазину! Компаньйон гравіювання – ручний розпис. Характеристика фарби охоплює більший спектр товарів для індивідуалізації: скарбниця для грошей, весільне шампанське, папки для свідоцтва, книга побажань, подушка для обручок.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Якщо молодят турбує, як буде виглядати святковий стіл – предмети сервірування столу виявляться великою знахідкою. Включаючи в себе максимально необхідні товари, які молодята так чи інакше, але купують окремо, доповнити набір можна за допомогою спеціальної тарілки та вилок для весільного торта. Весільні дрібниці – це запорука успішної та зворушного весілля, а наявність весільних товарів на наступні річниці, нагадає молодятам про кожен момент урочистості, змушуючи серце битися частіше.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Мне пришли бокалы, они шикарны! Спасибо, очень нравится.
Цена достаточно приятная за такие товары.
Большой выбор в магазине. Удивительно, когда приходишь за одним, а уходишь совершенно с другим.
Келих нареченої сподобавля найбільше. В декорі не має нічого зайвого, це просто супер.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают