place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Ніж і лопатка Murray

Нож и лопатка Murray
Hover on image to enlarge
Ніж і лопатка Murray

359,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Ніж і лопатка для весільного торта Murray – незабутній і, головне, необхідний аксесуар для кондитерського шедевра. Весільні торти, як та наречена, вимагають особливої уваги не тільки у виборі начинки, але і красивою, ідеальної подачі. Фото і відео роботи збережуть розрізання головного десерту урочистого вечора, передаючи настрій свята тільки в тому вигляді, про який подбають наречені. Підкреслити прилад за концепцію та індивідуальність, зробивши їх витонченими і незабутніми, що може бути важливіше на весіллі? Створюючи казку цілісного вечора, магазин весільних аксесуарів Vizzara, допоможе відтворити кожен етап урочистості, використовуючи весільні набори в єдиній концепції. Приділяючи особливу увагу кожній деталі, в підготовці до весілля не існує дрібних і непотрібних елементів. Свято чудово тим, що навіть кульки для пелюсток на весілля вже несуть в собі особливе значення, не дивлячись на настільки незначне перше враження. Що вже говорити про ніж і лопатку, коли головний аксесуар при незмінній традиції розрізання весільного торта.

 

ДЕКОР АКСЕСУАРІВ ДЛЯ ТОРТА

 

Основна частина:

  1. 1. У набір входить два столових прилади: ніж та лопатка.
  2. 2. Лезо з нержавіючої сталі з зубцями на лівій стороні для зручності нарізання і захоплення торта.
  3. 3. Ручка столових приладів зроблена з пластику сталевого кольору у місці з'єднання сталі і ручки з прозорого пластику самої рукояті.
  4. 4. Рукоять має фігурну форму.
  5. 5. Прилади для весільного торта легко і зручно розташовується в руці, що дозволяє максимально комфортно молодятам розрізати святковий десерт.
  6. 6. Розмір леза ножа: довжина - 23 см; ширина - 2,5 см.
  7. 7. Розмір леза лопатки: довжина - 14 см; ширина - 5 см.

 

Додатковий декор ножа і лопатки для торта  Murray:

  1. 1. Колір виробу – марсал.

    2. Ручний розпис – популярний вид декору, що надає мереживний ефект виробу, привертає увагу не тільки лаконічністю, але легкістю і мінімалізмом. Новий виток у весільній моді, допомагає зберігає ніжність мережива, при створенні якого використовується тільки ручна робота. Розпис на рукояті столових приладів Murray, щільно осідає на пластику виробу, що гарантує якість фарби, яка не обсипається, а при необхідності ручку лопатки або ножа можна трохи прополоскати під проточною водою або протерти вологою серветкою. При намоканні аксесуара магазин все для весілля Vizzara, підкреслюючи якість фарби ручається, що вона не тече і не залишає слідів на руках і самому аксесуар, зберігаючи свій первісний зовнішній вигляд на довгі роки.

    3. Дрібні стрази рідкісна розсип розкидані по рукояті виробу, що надає аксесуару блиску, шику і підкреслює святковий настрій.

  2. 4. По центру виробу перебуває атласний бант кольору аарсал розміром 0,6 см и 0,3 см.

    5. Брошка по центру виробу служити для декору. Ее лиск надає аксесуари урочистості и почуття дорожнечі, а пріємне переливання крісталів на срібній основі, прекрасно поєднується з металом самого додатка.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Весільний інтернет-магазин Vizzara виготовляє товари тільки в ручну, що дає можливість клієнтам скористатися заміною декору на будь-якому етапі виробництва необхідного аксесуара.

  1. 1. При бажанні молодята можуть скористатися заміною основи. Наречений та наречена можуть надати своїм приладам, попередньо обговоривши з менеджером магазину вид декору.
  2. 2. Стрази, намистини, полубусины та брошки, як можуть перебувати на виробі, так і повністю бути відсутнім.
  3. 3. Стрічка на товар може бути замінена за розміром, кольором або використана при комбінуванні і поєднанні двох і більше кольорів.
  4. 4. Можливе гравірування по металу, а так само на інших видах товару весільні келихи або замок на весілля. Написані імена, ініціали молодят або дату весілля, підкреслить не тільки особливість весілля, але і індивідуальну задумку нареченого т нареченої.
  5. 5. Поряд з іншими весільними аксесуарами на допомогу до гравірування може прийти персоналізація при використанні ручного розпису. Нанесена фарба на весільні товари дозволить знову і знову підкреслити кольорову концепцію урочистості, передаючи неординарність свята. Папки для свідоцтва, свічки «Сімейне вогнище», декороване весільне шампанське і багато інші весільні аксесуари магазину Vizzara, залишать тільки приємні спогади про свято нареченого і нареченої.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Ножа і лопатки для торта Murray – це ніжні й акуратні аксесуари для весілля, які привнесуть у свято нотку романтики, підкреслюючи концепцію урочистсті. Легкі і зручні аксесуар Murray стануть одним з атрибутів, який зможе підтримати основну сюжетну лінію завдяки своєму декору в поєднанні з іншими елементами: книга побажань, колір костюма нареченого, бутоньєрка або букет, підв'язка нареченої. Весільний набір Murray створить один загальний стиль урочистості, про який гості будуть говорити ще дуже довго.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Ножи шикарны как в прочем и весь набор!!!Спасибо магазину что быстро приняли и отправили мой заказ!
В отличие от других ножей и лопаток привлекло внимание то, что банты на аксессуаре не очень большие. Не хочеться, чтобы крем испачкал все на свете.
Красивый дизайн, ручная работа просто супер,качество нормальное.Спасибо
Огромное спасибо менеджеру за отличную работу с клиентом.Товар качественный,цена приемлемая
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают