place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Весільні свічки Loves

под заказ
Свадебные свечи Loves
Hover on image to enlarge
Весільні свічки Loves

489,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Родинне вогнище – це аксесуар одного з найбільш зворушливих і ніжних обрядів на весіллі. Передати тепло і затишок домашнього вогнища від батьків до дітей, символізує щасливе і благополучне майбутнє для нової сім'ї. Поділяючи традицію тільки з самими рідними і близькими людьми, обряд передачі сімейного вогнища міцно вкоренився на сучасних весіллях, і займає особливе місце в святковій процесії.

Використовуючи для обряду три свічки, весільний інтернет-магазин Vizzara, як виробник і представник весільних аксесуарів, пропонує широкий вибір необхідної атрибутики, комбінуючи товари в одній концепції з різними етапами урочистості. Бутоньєрка, декоровані пляшки шампанського, підв'язка нареченої і багато інші аксесуари допоможуть не тільки доповнити весілля, але і зробити її незабутньою.

 

ДЕКОР ВЕСІЛЬНИХ СВІЧОК Loves

 

Основний декор:

  1. 1. В набір входить три свічки: дві тонкі (батьківські) і одна велика (нареченим) з глянцевим покриттям.
  2. 2. Розмір батьківських свічок – 24 см, діаметр - 2,3 см, час горіння - 7 годин.
  3. 3. Розмір свічки для молодих – 15 см, діаметр - 7 см, час горіння - 66 годин.
  4. 4. Віск і гніт білого кольору.
  5. 5. Свічки польського виробництва, фірма Bispol.

 

Додатковий декор:

  1. 1. Колір: Червоний і золото.
    2. Від центру і до низу аксесуар (3 шт.) декорований атласною тканиною червоного кольору.
    3. Свічки «Родинне вогнище» Loves декоровані ручним розписом, надаючи аксесуару стриманості і лаконічності. Новий виток у весільній індустрії, надає аксесуару ніжний ефект мережива. Створюючи абстрактний малюнок, розпис по тканині і воску міцно осідає на аксесуарі не залишаючи слідів на руках та одязі після повного висихання. При взаємодія з водою або вогнем візерунок не змиваються і не залишає неприємних запахів.
    4. Батьківська свічка декорована бантомі і стрічкою золотого кольору. Стрічка під бант шириною 0,6 см. Стрічка для банта 1,2 см з брошкою по центру.
    5. Свічка молодят декорована бантом і стрічкою золотого кольору. Стрічка під бант шириною 0,6 см. Стрічка для банта шириною 1,2 см з брошкою по центру. Брошка надає головною свічці набору особливого лиску, підкреслюючи першорядну роль аксесуара.
    6. По ручному розпису нанесено золотистий гліттер.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин все для весілля Vizzara виготовляє товари тільки в ручну. Створюючи весільні набори включають в себе понад тринадцять найменувань, менеджери магазину допоможуть створити замовнику персональний вид декору, скориставшись його заміною на будь-якому етапі виробництва.

  1. 1. Можливо будь-яке колірне рішення: розпис, стрічка, колір страз, кристалів. Так само можлива комбінація двох і більше кольорів на одному аксесуарі.
  2. 2. Стрічка може бути замінена не тільки за кольором, але і за розміром.
  3. 3. Стрази, намистини, полубусины і брошки можуть бути не тільки замінені при бажанні молодят, але і відсутні повністю.
  4. 4. Магазин весільних аксесуарів Vizzara пропонує гравіювання, як один з видів персоналізації окремого товару: весільні келихи, прилади для торта (ніж, лопатка), замок на весілля. Тонка каліграфічна робота надовго збереже в пам'яті молодят приємні спогади, не піддаються тимчасового зміни.
  5. 5. Фарба, як ще один вид персоналізації, допоможе прикрасить весільні аксесуари, яким неприпустима гравірування:папка для свідоцтва, сито, книга пожеланий, декороване весільне шампанське та ін.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Домашнє вогнище – це жіночий символ берегині родинного тепла і затишку, декор якого може і повинен повністю відповідати основній концепції весільного торжества. Використовуючи основу свічки як полотно, декор цього атрибути додасть нотку ніжності і романтизму в весілля, ідеально гармоніює з іншим товаром весільного товару: скриня для грошей, подушечка для кілець, букет нареченої, прикраси на машину і багато іншого, що зробить весілля повноцінним і запам'ятовуючим святом.
Бренд:
Vizzara
Колір:
красный
Країна:
Україна
Показала нареченому свічки і вони йому дуже сподобались, рада була, що йому подобається мій вибір. Купили, посилка прийшла добре упакована.
Красный и золото мои любимые, сразу знала, какую хочу свадьбу, вот поэтому, когда нашла ваш магазин, то выбор сделан был быстро.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают