place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Декор для шампанського Silvery

под заказ
Hover on image to enlarge
Декор для шампанського Silvery

425,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Шампанське на весілля – це не просто дві, три і більше декоровані пляшки по центру столу молодят, це аксесуар з дуже цікавою історією і особливим значенням. Символ нареченого та нареченої, весільне шампанське не завжди мало звичний всім сучасний вигляд – пляшки шампанського або вина. Коли-то давно це були дві тварини: бик і корова, які через рік спільного життя говорили про благополуччя сім'ї. Свіже молоко на першій річниці говорило про щасливий шлюб та люблячій родині, ось чому навіть через стільки років, весільні пляшки прийнято відкорковувати рівно через рік після весілля.

Декоруючи стіл незмінним атрибутом, прикраса пляшок повністю залежить від молодих і їх особистих переваг. Цікавлячись останніми новинками або простими, але в теж час кумедними костюмами нареченого та нареченої, магазин все для весілля Vizzara пропонує понад п'ятдесяти видів декору пляшок, створюючи гармонію і комбінуючи весільні набори власного виробництва. Ручна робота і індивідуальний підхід, допоможуть створити невимовної краси урочистості, про який будуть пам'ятати довгий час.

 

ДЕКОР ПЛЯШКИ ШАМПАНСЬКОГО НА ВЕСІЛЛЯ Silvery

 

Основний декор:

  1. 1. За основу береться скляна пляшка класичної форми.
  2. 2. За скла наноситися акрилова фарба білого кольору або айворі (слонова кістка). У разі забруднення, фарба дозволяє протерти аксесуар вологою серветкою. Колір – білий.

 

Додатковий декор:

  1. 1. Колір - срібло.
    2. Ручний розпис - це новий виток у весільній індустрії, який з кожним роком набирає популярності завдяки тонкій роботі, нагадуючи ніжність мережива. Прикрашаючи лицьову частину аксесуара по різні боки від банта, розпис підкреслює кольорову концепцію аксесуара, дозволяючи комбінувати цей вид товару з іншими аксесуарами. Наприклад, весільні келихи. Якість фарби дозволяє протерти пляшки на весілля вологими серветками в разі забруднення. Фарба не змивається, не залишає слідів і не обсипається залишаючи зовнішній вигляд аксесуара в його первозданному вигляді.
    3. Шийка пляшки декороване атласною стрічкою білої кольору.
    4. Гліттер срібного кольору поверх розпису надаючи аксесуару додатковий лиск.
    5. Атласна стрічок шириною 1,2 см розділяє аксесуар на дві частини, по центру якого знаходиться бант складається з двох стрічок: атлас і органза. Атласна стрічка шириною 2,5 см білого кольору має срібну окантовку. Органза надає легкості і ніжності. Ширина стрічки 2 см.
    6. Брошка по центру виробу служить для декору, що надає особливий шик, блиск і урочистість виробу.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних аксесуарів Vizzara – це не тільки представник, а й виробник весільних товарів ручної роботи. Створюючи колекції з тринадцяти найменувань в одному весільному наборі, клієнти магазину можуть скористатися індивідуальним підходом на будь-якому етапі підготовки необхідного аксесуара.

  1. 1. Акрилова фарба, взята за основу (нанесена по склу) може бути замінена з білого кольору на колір айворі, не залежно від зазначеного в картці товару.
  2. 2. Можливо будь-яке кольорове рішення, поєднання двох і більше кольорів.
  3. 3. Стрічка може бути замінена не тільки за кольором, але і за розміром.
  4. 4. Будь додатковий декор за типом страз, намистин, напів-намистин, брошок може бути не тільки замінений, але і повністю бути відсутнім.
  5. 5. Ніж і лопатка для весільного торта, весільні келихи або замок на весілля, можуть бути декоровані тонкої каліграфічної розписом гравірування.
  6. 6. Пляшки шампанського, як і більша частина аксесуарів з весільного набору: папка для свідоцтва, сито, книга побажань, свічки «Сімейне вогнище», келихи, подушечка для обручок дозволяють нанести персоналізацію за допомогою фарби, яка використовується для розпису.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

«Бики» на весілля – це обов'язковий аксесуар на столі нареченого та нареченої, який з легкістю можна поєднувати з іншими аксесуарами, які використовуються у другій частині урочистостей. Скриня для грошей, весільні свічки, підв'язка нареченої і багато іншого, допоможуть підкреслити єдину концепцію свята.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Очень все красиво, спасибо большое. Буду вас рекомендовать своим друзьям.
Купила три бутылки для стола две и одну для шампанского, вышло все шикарно.
Чарівно. Декор пляшки виглядають супер. Дуже рада, що знайшла ваш магазин.
Все как на картинке, получили очень довольны...Спасибо за оперативность.
Декор бутылки вышли шикарные, брала две и не прогадала, на свадьбе они вызвали интерес.
Декор бутылочки сильвери хорошенькие. Блестит очень ярко.
Декор не самый дешевый, но он очень красивый. Стоит каждой гривны, что я уплатила.
Декор прекрасный))) Работаете качественно и быстро)
Для проверки заказала один декор , а п отом еще несколько (в наборе сказали надо 3) все как один в один великолепные)))
Ничего лишнего, хорошее качество, блестяшки на месте))))
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают