place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Набір весільний Наречений і Наречена

Набір весільний Наречений і Наречена
Hover on image to enlarge
Набір весільний Наречений і Наречена

1020,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Набір для сервірування весільного столу – це комплект для гармонійного оформлення столу молодих до якого прикріплені десятки очей. Акуратне оформлення столу підкреслять весь банкет під крики «Гірко» - весільні келихи, прикрашеним пляшками шампанського по центру столу (при окремому замовленні), а прилади для торта доповнять і прикрасять процес розрізання головного десерту.

Універсальний декор «Наречений та Наречена» дозволять набору для сервірування знайти місце на будь весіллі і при будь-концепції.

ХАРАКТЕРИСТИКА ТОВАРУ:

Комплектація набору:

  1. Два келихи (наречений та наречена).
  2. Ніж і лопатка для весільного торта (наречений та наречена).

Основна характеристика келиха шампанського:

  1. Виробництво: Чехія.
  2. Бренд: BohemiaWed.
  3. Матеріал: Скло.
  4. Серія бокалів: Lilly.
  5. Кількість келіхів 2 шт.


Основна характеристика приладів для торта:

  1. Виробник: Китай.
  2. У набір входить нож та лопатка.
  3. Прилади мають гострі зубці по ліву сторони прилада, що дозволяє комфортно нарізаті торт. Фігурна ручка зручно розташовується у руці.

Додаткова характеристика келиха шампанського:

  1. Кольорова концепція товару «Наречення та Наречена». Келих нареченого пофарбованій у смокінг біло-чорного кольору з чаші келиха, ніжки та підставки. Келих нареченої пофарбованій білим кольори з чаші.
  2. Прикраса келиха нареченого повністю імітує смокінг. Чорна фарба з чаші, ніжці та підставці доповнено біла фарба, яка імітує комір піджака й сорочки. Чорна полубусіна на «сорочці» розташованій у вертикальному положенні и нагадує гудзики. Контур фарби на чаші декорує атласна стрічка и метелик шириною 0,9 см.
  3. Келих нареченої по білій фарбі на чаші прікрашає ручний розпис, что надає декору ефект мережива. Розпис білою фарбою наноситься тільки вручну майстром та після повного висихання не сіплеться та не ламається й не змівається при контакті з рідіною. Верхню основу «корсета» декорує невелікі стрази по контуру чаші. Основа чаші й ніжка оздоблена білим мереживом й нагадує спідніцю балерини.
  4. Ручна робота.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

При індивідуальному замовленні магазин весільних аксесуарів Vizzara пропонує молодятам максимально підкреслити стиль і концепцію свого свята за допомогою наших товарів. Ручна робота дозволяє вносити коректив за запитом замовника.

  1. Колір: основа і додаткова фурнітура.
  2. Фурнітура може бути замінена за бажанням молодят або повністю прибрана: полубусины, стрази, стрічки. Особливо це може бути корисним, якщо молодята хочуть об'єднати предмети сервірування столу і набір для весілля.
  3. Гравірування може бути нанесена не тільки на ніж та лопатку, але й на весільні фужери, замок на весілля. Ціну гравіювання необхідно уточнювати у менеджера магазину! Компаньйон гравіювання – ручний розпис. Характеристика фарби охоплює більший спектр товарів для індивідуалізації: скарбниця для грошей, весільне шампанське, папки для свідоцтва, книга побажань, подушка для обручок.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Якщо молодят турбує, як буде виглядати святковий стіл – предмети сервірування столу виявляться великою знахідкою. Включаючи в себе максимально необхідні товари, які молодята так чи інакше, але купують окремо, доповнити набір можна за допомогою спеціальної тарілки та вилок для весільного торта. Весільні дрібниці – це запорука успішної та зворушного весілля, а наявність весільних товарів на наступні річниці, нагадає молодятам про кожен момент урочистості, змушуючи серце битися частіше.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Нравится разделение на жениха и невесту. Парень у меня очень не любит блесточки, а тут для меня находка. Все идеально, ждем свадьбы.
Набір гарний, та спідниця взагалі підкупила. Келих тримати зручно))
Дуже гарний набір. Я не місцева, але коли приїхала до своєї сім'ї з закордону, одразу купили все на майбутне свято. Ціна добра, якість так само подобається. Шкодую лише про одне. Я не була готова с шампанським, та прийшлось купити те, що було.
Идея с женихом и невестой очень нравится. Удобно, что можно отказаться от бутылочек, у меня на них уже есть костюмчики.
Юбочка хорошенькая. Бокал для жениха попросили сделать коричневого цвета, у нас бело-коричневая свадьба.
Мне нравится ваша качественная работа. вы молодцы и доставка всего за три дня.
До інших чорно-білих наборів, наречений та наречена виглядають просто ідеально. Зібрала з двох наборів один, та не пожалкувала.
Какая юбочка! Очень миленький набор! Мне понравилось, я по профессии балерина, поэтому вообще не смогла пройти мимо.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают