place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Подушка для обручок Бордо з сріблом

Подушка для кілець Бордо з сріблом
Hover on image to enlarge
707-178
Подушка для обручок Бордо з сріблом

245,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Подушка для обручок Бордо з сріблом  – невеликий весільний аксесуар, спеціально створений для зручної і красивої подачі обручок нареченим. Створює не тільки атмосферу індивідуальності, але так само підкреслює особливість урочистості в очах друзів і родичів. Красиво і правильно обрамлені обручки, збережуть у пам'яті тільки приємні спогади, а фото і відео роботи підкреслять гармонійність і невідпорність урочистого моменту. Відкладаючи у бік конвеєрні весільні аксесуари РАГСів та Палаців одруження, подушечка для обручок стане незамінним і дуже важливим атрибутом, у створенні своєї особистої історії. Приділяючи особливу увагу виїзних церемоній, весільні подушечки під обручки не тільки виділить загальну концепцію урочистості, підкреслити які зможуть весільні набори на протязі всього весілля, але так само не залишиться без уваги, коли молодший брат і сестра піднесуть цей атрибут з обручками молодятам.

 

ДЕКОР ПОДУШЕЧКИ ДЛЯ ОБРУЧКИ

 

Основна частина подушечки:

  1. 1. Розмір 15х15. Подушечка створена за стандартною формою, що дозволяє їй максимально комфортно триматися на долоні або будь-якій іншій поверхні.
  2. 2. Виріб виготовлено з атласу матової тканини, яку використовують у весільній індустрії при пошитті вінчальних суконь.
  3. 3. Наповнювач – синтипух. Дозволяє аксесуару моментально знайти первісну форму в разі, якщо весільний аксесуар якийсь час перебував у здавленому стані. Наповнювач подушки не збивається і не всідається, що досить зручно і практично враховуючи як інколи молодятам не вистачає часу.
Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают