place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Подушка для обручок Daylight white

Подушка для кілець Daylight white
Hover on image to enlarge
Подушка для обручок Daylight white

150,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Подушка для обручок Daylight white  – невеликий весільний аксесуар, спеціально створений для зручної і красивої подачі обручок нареченим. Створює не тільки атмосферу індивідуальності, але так само підкреслює особливість урочистості в очах друзів і родичів. Красиво і правильно обрамлені обручки, збережуть у пам'яті тільки приємні спогади, а фото і відео роботи підкреслять гармонійність і невідпорність урочистого моменту. Відкладаючи у бік конвеєрні весільні аксесуари РАГСів та Палаців одруження, подушечка для обручок стане незамінним і дуже важливим атрибутом, у створенні своєї особистої історії. Приділяючи особливу увагу виїзних церемоній, весільні подушечки під обручки не тільки виділить загальну концепцію урочистості, підкреслити які зможуть весільні набори на протязі всього весілля, але так само не залишиться без уваги, коли молодший брат і сестра піднесуть цей атрибут з обручками молодятам.

 

ДЕКОР ПОДУШКИ ДЛЯ ОБРУЧОК DAYLIGHT WHITE

 

Основна частина подушечки:

  • 1. Розмір 15х15. Подушечка створена за стандартною формою, що дозволяє їй максимально комфортно триматися на долоні або будь-якої іншої поверхні.
  • 2. Виріб виготовлено з білою атласною матової тканини, яка використовується у весільній індустрії при пошитті вінчальних суконь. Не має блиску.
  • 3. Наповнювач – синтипух. Дозволяє аксесуару моментально знайти первісну форму в разі, якщо весільний аксесуар якийсь час перебував у здавленим стані. Наповнювач подушечки не збивається і не всідається, що досить зручно і практично враховуючи як інколи молодятам не вистачає часу.

Додатковий декор подушечки Daylight white:

  • 1. Колір виробу – білий.
  • 2. Мереживо білого кольору обрамляє подушечку по колу, надаючи весільного аксесуара ніжності й легкості. Матовий ажурний візерунок ідеальний для створення не тільки класичного урочистості або повністю мереживна весілля, але і урочистості в стилі прованс, вінтаж, шеббі шик.
  • 3. Органза білого кольору знаходитися по центру вироби, прикрашаючи весільний атрибут зі всіх сторін. Розмір стрічки з органзи по центру - 4 см і 0,6 см на завершальній частини декору – бант.
  • 4. Атласна облямівки білого кольору розміром 1,5 см в парі з мереживом та стрічкою з органзи обрамляє аксесуар по центру.
  • 5. Полубусина на нитки білого кольору кріпиться до косою бейке по центру вироби, обвиваючи його по периметру.
  • 6. Атласна стрічка білого кольору розміром 0,6 см в парі з органзою, вінчаються на аксесуарі акуратним і повітряним бантом.
  • 7. Перлова намистина білого кольору завершальний елемент весільного аксесуара, підкреслює ніжність і легкість подушечки для обручок Daylight white.
  • 8. Можлива варіація прикраси тільки з лицьового боку аксесуара.

Кріплення:

Стрічка або «хвостик» з органзи та атласу, розміром 0,6 см, дозволяє накручувати на себе кільце, підтягуючи його до основи виробу (банту) або робити слабкі вузлики, які при першій необхідності з легкістю піддаються розв'язанню.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних товарів Vizzara виготовляє товари тільки в ручну, що дає можливість клієнтам скористатися заміною декору на будь-якому етапі виробництва необхідного атрибуту.

  1. 1. Атласна тканина основи подушечки для обручок може бути замінена з білого кольору айворі (слонова кістка).
  2. 2. Стрази, намистини, полубусины і брошки, як можуть перебувати на виробі, так і повністю бути відсутнім. Дозволяючи робити заміну на прохання молодят.
  3. 3. Стрічка на подушечці може бути замінена за розміром, кольором або використана при комбінуванні і поєднанні двох і більше кольорів.
  4. 4. Гравірування: весільні келихи або замок на весілля.
  5. 5. Персоналізація. Написані імена або ініціали молодят, дата весілля або яка-небудь фразу, повністю розкриє тематику урочистості, підкреслюючи особливість весілля і індивідуальну задумку молодят. Як і гравірування, персоналізацію можна нанести на весільні аксесуари – фарбою, що дозволить ще раз підкреслити кольорову концепцію урочистості: папка для свідоцтва, свічки «Родинне вогнище» і багато іншого. Щільно осідає на тканини виробу, магазин все для весілля Vizzara гарантує якість фарби, яка не ламається і не обсипається при стисненні аксесуара. У разі, якщо на аксесуар потрапляє рідина, фарба не тече і не залишає слідів на руках і самому аксесуар, що дозволяє виробу на довгі роки зберегти свій зовнішній вигляд.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Подушечка під обручки Daylight white – це ніжний і акуратний весільний товар, який допоможе додати в святкування нотку романтики, підкреслюючи концепцію урочистості. Повітряна немов хмара, подушка Daylight white стане одним з атрибутів, який зможе підтримати основну сюжетну лінію завдяки своєму декору в поєднанні з іншими елементами: книга побажань, декороване весільне шампанське, колір костюма нареченого, букет або бутоньєрка, підв’язки нареченої. Весільний набір Daylight white створить один загальний стиль урочистості, про яку гості буде говорити ще дуже довго.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Для романтичних, та мрійливих дівчат. Мереживо дуже ніжно виглядає. Ціна теж привертає увагу.
Мереживо просто супер! Мені сподобалась ця подушка с першого погляду.
Спасибо, качество порадовало.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают