place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Подушка для обручок Flowers blue

Подушка для колец Flowers blue
Hover on image to enlarge
Подушка для обручок Flowers blue

152,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Подушка для обручок Flowers blue  – невеликий весільний аксесуар, спеціально створений для зручної і красивої подачі обручок нареченим. Створює не тільки атмосферу індивідуальності, але так само підкреслює особливість урочистості в очах друзів і родичів. Красиво і правильно обрамлені обручки, збережуть у пам'яті тільки приємні спогади, а фото і відео роботи підкреслять гармонійність і невідпорність урочистого моменту. Відкладаючи у бік конвеєрні весільні аксесуари РАГСів та Палаців одруження, подушечка для обручок стане незамінним і дуже важливим атрибутом, у створенні своєї особистої історії. Приділяючи особливу увагу виїзних церемоній, весільні подушечки під обручки не тільки виділить загальну концепцію урочистості, підкреслити які зможуть весільні набори на протязі всього весілля, але так само не залишиться без уваги, коли молодший брат і сестра піднесуть цей атрибут з обручками молодятам.

 

ДЕКОР ПОДУШЕЧКИ ДЛЯ ОБРУЧКИ Flowers blue

 

Основна частина подушечки:

  1. 1. Розмір 15х15. Подушечка створена за стандартною формою, що дозволяє їй максимально комфортно триматися на долоні або будь-якій іншій поверхні. Розміри зменшеного варіанту подушки 10х10 см. 
  2. 2. Виріб виготовлено з білою атласу матової тканини, яку використовують у весільній індустрії при пошитті вінчальних суконь. Не має блиску.
  3. 3. Наповнювач – синтипух. Дозволяє аксесуару моментально знайти первісну форму в разі, якщо весільний аксесуар якийсь час перебував у здавленому стані. Наповнювач подушки не збивається і не всідається, що досить зручно і практично враховуючи як інколи молодятам не вистачає часу.

 

Додатковий декор подушечки Flowers blue:

  1. 1. Колір виробу – білий і синій електрик.
  2. 2. Основа прикраси на подушечки для обручок blue Flowers обтягнута по периметру атласною стрічкою електрик шириною 2,5 см, над якою по центру знаходиться органза білого кольору 0,6 см. Органза надає виробу, повітряність і легкість та вигідно відблискує на синьому електриці, який підкреслює розкіш і багатство.
  3. 3. Бант, як основний вид декору служить для естетичного вигляду аксесуара і кріплення обручок. Для основи банта використовується атласна стрічка кольору синій електрик шириною в 5 см. Маючи по два щільно прилеглих крила з кожної сторони, синій колір, як колір елегантності і переваг, розбавлений повітряної і ніжною органзою. Стрічка шириною 2 см, має легкий відблиск, що надає аксесуару відчуття багатства і шику. Відкидаючи до низу шість «хвостиків» з двох різних стрічок шириною 0,6 см: органза (короткий), атлас кольору синій електрик (короткий і довгий). По центру банта перебуває квіткова композиція білого кольору з фоамірану і тичинок цукрового і глянсового типу.

 

Кріплення:

  1. 1. Бант. Дозволяє швидко і без особливих зусиль зняти обручку в необхідний момент. Для цього слід використовувати крило з органзи. Злегка стискаючи і просовуючи обручки впритул до квіткової композиції, розправляючи стрічки банта, які міцно тримати ювелірний виріб, ні в якому разі не даючи можливості їм спати з аксесуара.
  2. 2. Квіткова композиція. При бажанні трохи проекспериментувати і бути не такими як всі, молодята можуть використовувати квіти або тичинки для кріплення обручок.
  3. 3. Стрічка або «хвостик». Тонкі атласні стрічка розміром 0,6 см дозволяють накручувати на себе обручку, підтягуючи його до основи виробу (банту) або робити слабкі вузлики, які при першій необхідності з легкістю піддаються розв'язанню. При бажанні можна використовувати різні стрічки. Обручкам не обов'язково перебувати на одному рівні.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних товарів Vizzara виготовляє товари тільки в ручну, що дає можливість клієнтам скористатися заміною декору на будь-якому етапі виробництва необхідного атрибуту.

  1. 1. Атласна тканина основи подушечки для обручок може бути замінена з білого кольору айворі (слонова кістка).
  2. 2. Стрази, намистини, полубусины і брошки, як можуть перебувати на виробі, так і повністю бути відсутнім. Дозволяючи робити заміну на прохання молодят.
  3. 3. Стрічка на подушечці може бути замінена за розміром, кольором або використана при комбінуванні і поєднанні двох і більше кольорів.
  4. 4. Гравірування: весільні келихи або замок на весілля.
  5. 5. Персоналізація. Написані імена або ініціали молодят, дата весілля або яка-небудь фразу, повністю розкриє тематику урочистості, підкреслюючи особливість весілля і індивідуальну задумку молодят. Як і гравірування, персоналізацію можна нанести на весільні аксесуари – фарбою, що дозволить ще раз підкреслити кольорову концепцію урочистості: папка для свідоцтва, свічки «Родинне вогнище» і багато іншого. Щільно осідає на тканини виробу, магазин все для весілля Vizzara гарантує якість фарби, яка не ламається і не обсипається при стисненні аксесуара. У разі, якщо на аксесуар потрапляє рідина, фарба не тече і не залишає слідів на руках і самому аксесуар, що дозволяє виробу на довгі роки зберегти свій зовнішній вигляд.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Подушечка під обручки Flowers blue – це ніжний і акуратний весільний товар, який допоможе додати в святкування нотку романтики, підкреслюючи концепцію урочистості. Повітряна немов хмара, подушка Flowers blue стане одним з атрибутів, який зможе підтримати основну сюжетну лінію завдяки своєму декору в поєднанні з іншими елементами: книга побажань, декороване весільне шампанське, колір костюма нареченого, букет або бутоньєрка, підв’язки нареченої. Весільний набір Flowers blue створить один загальний стиль урочистості, про яку гості буде говорити ще дуже довго.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Размер не большой и не маленький. Отличный свадебный вариант, кольца плотно сидели на цветочках.
Подушка супер!
Подушка принимает форму очень быстро, не помятая, а атлас очень приятный.
Яркая, нежная безумно красивая подушечка! Спасибо
Аккуратная, хорошо сделанная и идеально подошла по цвету.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают