place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Підв'язка Deluxe

под заказ
Підв'язка Deluxe
Hover on image to enlarge
Підв'язка Deluxe

189,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Підв'язка нареченої - це невелика і завершальна частина образу абсолютно кожної нареченої. Мабуть, зараз немає жодної весілля, на якому наречена не наділа б на свою ніжку акуратний і ніжний елемент гардеробу. Красиві і повітряні весільні підв'язки надають не тільки романтизму, загадковості і сексуальності в образ нареченої, але так само бере участь в одному дуже милому і цікавому обряді - вкидання підв'язки неодруженим друзям нареченого. Залишаючи на пам'ять пікантну деталь весільного гардеробу, гості отримають не тільки удачу протягом року, а й натяк на швидке весілля, підв'язка залишиться приємним сувеніром, нагадуючи щасливчику про весілля свого друга.

Весільний магазин Vizzara пропонує майбутнім нареченим можливість об'єднати таку інтимну річ як підв'язку і весільні набори. Зібрати воєдино весільні етапи і образ нареченої одним невеликим, але дуже цікавим аксесуаром, безсумнівно, виявиться цікавим рішенням і надовго залишиться в пам'яті, коли наречений покаже в своїй руці підв'язку.

ДЕКОР ПІДВ'ЯЗКИ НА ВЕСІЛЛЯ Deluxe

Основа підв'язки

  1. 1. Весільні підв'язки нареченої виконані з тонкого і ніжного мережива. За основу береться різне кольорове рішення. Колір виробу – айворі. 2. Резинка дозволить підв'язці міцно триматися на ніжці.

Додатковий декор підв'язки:

  1. 1. Колір виробу – золото та айворі. 2. Довжина мережива – 8,5 см. 3. У верхній частині підв'язки по резинці знаходиться атласна стрічка шириною 1,2 см в колір товару. 4. Лицьову частину аксесуара прикрашає невеликий бант із стрічок атласу і органзи. Ширина 2 см та 2,5 см. Від банта відходять два "хвостики" шириною 0,6 см з золотою ниткою. 5. Завершує декор брошка по центру банта.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

Додати свою власну родзинку в весільний аксесуар своєї мрії - це приємна і досить зручна послуга, яку з радістю надає весільний інтернет-магазин Vizzara. Створюючи весільні товари тільки вручну, клієнти інтернет-магазину можуть додати свої побажання на будь-якому з етапів створення того чи іншого виробу.

  1. 1. Основний колір аксесуара може бути змінений. Мереживо підв'язки, основа пляшки на весілля, подушки для обручок, скарбниця для грошей і багато інших товарів весільного набору.
  2. 2. Стрази, намистини і інша фурнітура аксесуара може бути не тільки замінена за кольором або розміром, вона може бути змінена за формою або видалена за бажанням замовника.
  3. 3. Магазин Vizzara пропонує своїм клієнтам можливість персоналізації у вигляді красивої каліграфії - гравірування і ручного розпису фарбою по аксесуару. Аксесуари з можливим використанням гравіювання: ніж і лопатка для весільного торта, фужери молодят і замок на весілля. Фарба ідеальний варіант не тільки для твердих поверхонь, але й для м'яких тканин. Так, фарба відмінно виглядає при обробці коробки для грошей, подушечка для обручок, пляшечках шампанського, книги для побажань, папка для документа про шлюб та багато інших аксесуарів.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Підв'язка нареченої - особливий і дуже особистий вид аксесуара, який приховує спідниця вінчальної сукні. Легкий і повітряний аксесуар практично невагоме прикрашає ніжку нареченої до моменту, коли наречений покаже гостям пікантний і цікавий елемент гардеробу своєї дружини, який обов'язково збереже фото і відео оператор. Створити своїми руками або звернутися до професіоналів, підв'язка повинна бути продовженням урочистості і якщо вона частково буде збігатися декором з букетом нареченої, а може бути папка для свідоцтва, кошики для пелюсток або будь-якого іншого аксесуара вже виявиться маленькою перемогою.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Хиты продаж в магазине были. Посмотрев и примерив подвязку, я поняла почему они такие популярные, красота!
Первым делом я заказала себе эту красоту. Подвязка шикарная, на ноге такая красота, а еще это золотистое мерцание на ленте. Все, вы меня покорили.
Миленькая подвязочка, она очень удобно сидела н ножке на свадьбе.
Удобно, красиво и волнительно было, когда мой муж снимал ее с ножки. Весь день проходила с подвязкой и она мне совершенно не мешала. Я ее даже не чувствовала.
Небольшая но очень красивая подвязка. Брала две как для гостей, так и для жениха, попросили немного изменить и сделали все превосходно))))
Как нежно и на ножке супер смотрится)))
Зашла на ваш сайт очень удачно, оказывается у вас есть акция, которая прям взволновала мое сердце. Заказала бокалы и подушку, а тут менеджер потом перезвонил и сказал что подвязка бесплатно! Как же приятно попадать на подобные варианты, особенно, когда взял почти весь ваш набор)
зайшла та буза приємно здивована, які гарні речі продаються. купила би майже все, але дещо вже в мене є. Аксесуар супер, рекомендую, на ніжці виглядає прекрасно, а ще ніскільки не здавлює ногу.
Спасибо большое за заказ!
Спасибо большое подвязка супер. И вовремя)
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают