place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Запрошення на весілля

Запрошення на весілля
Hover on image to enlarge
OTK-PR-0172-121
Запрошення на весілля

8,00 грн

Товар відсутній
Бренд:POLGRAF Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Весільна поліграфія - це частина весільного заходу, яка служить картою для кожного гостя окремо. Не залежно від його першого призначення: запрошення на весілля, бонбоньєрки, план розсадження, грамоти, листівки, весільна поліграфія допоможе і підкаже гостю основну ідею, концептуальний напрямок і приблизне місце знаходження гостя, коли молоді з'являться в дверях (зустріч, реєстрація шлюбу, ресторан) .

Весільне запрошення - це перше знайомство майбутнього гостя з наближенням заходом. У запрошенні прийнято вказувати максимально важливу інформацію, яка приблизно направить запрошеного в потрібне молодим русло: дата весілля, час і місце проведення, дрес-код, коротко можна вказати особисті побажання. При бажанні весільне запрошення може мати картку відповідь, в якому гість письмово дасть свою відповідь нареченому та нареченій про згоду або відмову відвідати святкування.

Примітка: Запрошення повинно максимально відповідати заданої концепції свята, доповнюючи весільні набори.

План розсадження гостей, для зручності запрошених розміщується біля входу в ресторан, щоб в загальній метушні ніхто не міг упустити своє ім'я і швидко міг знайти свій стіл.

Номер столів та підставки - це компаньйон плану розсадження, який підкаже гостю, де саме перебуватиме необхідний стіл.

Посадкова карта підкаже гостю, де знаходиться його місце за столом.

Бонбоньєрки - це невеликі паперові коробочки подяки з солодощами всередині, які наречений та наречена підносять своїм гостям в кінці вечора або в процесі привітання замість конверта, листівки які вони кладуть в коробки для грошей. Наповнення бонбоньєрок може бути різний, в залежності від побажань молодих.

Розважальна поліграфія - медальки, грамоти, гроші, наклейки на машину, носять виключно розважальний характер, який можна вписати в викуп нареченої, весільну прогулянку і в вечірню програму.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Існує величезна різновид весільної поліграфії. Останнім часом особливої ​​популярності набирають карти меню і програми весільного святкування. Доповнюючи і прикрашаючи своє весілля широкої різновидом поліграфії і весільними аксесуарами, молодим необхідно дотримуватися загальної концепції, щоб стиль і колір взаємодіяв від самих маленьких деталей, до вибору подушки для обручок, весільного шампанського, келихів, папки і інших товарів.

Бренд:
POLGRAF
Країна:
Україна
Тип:
Пригласительные на свадьбу
Романтичный хороший вариант.
Нравится, что есть лента из органзы, она даже массовому товару придает нежности и индивидуальности.
Красива листівка, для весілля те, що треба. Ніжно виглядає.
Написати відгук
С этим покупают