place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Ресторан для весілля. Крок 1: Знайомство з рестораном за допомогою мережі Інтернет.

03/02/2017

Завдяки величезній можливості Інтернету, створити перше враження про обраному ресторані, не складе великої праці. Подивитися фото, почитати відгуки або звернутися за допомогою «сарафанного радіо», допоможе зробити необхідне перше враження, якого другий раз вже ніколи не буде. Ремонт залу, меблі, обстановка і прикладена територія до вибраного ресторану, допоможе молодим якщо не зрозуміти структуру можливого банкету, так підкоригувати її до досконалості.

При виборі ресторану варто відзначити важливість присутності паркування, місткість гостей на квадратні метри залу, стиль ресторану в зіставленні до концепції весілля, а так само і, мабуть, найголовніше - меню. Необхідно бути уважним до гостя, щоб на весіллі не виникали непередбачені ситуації типу: нема куди поставити машину, мало місця для великої кількості гостей, створюючи враження, ніби всі сидять один у одного на головах. Або ж стиль весілля, вибраний молодятами, абсолютно не підходить під оформлення банкетного залу і найстрашніше, про що ніколи не забудуть – голодні гості. Їжа – важлива складова кожного весілля. Витрачаючи величезну кількість енергії, людина поповнює її через їжу, а коли вона неїстівна або викликає відрази. Подібний захід просто запрограммированно на провал.

Крім того, щоб весілля пройшло без додаткових ексцесів, слід уточнити ще ряд питань:

  1. 1. Бронюючи весільний банкет, входить ціна за оренду залу.
  2. 2. Мінімальне замовлення. Створений для того, щоб в процесі урочистості молодих не потривожили чужі відвідувачі.
  3. 3. Додаткові послуги. Що не входить в стандартний замовлення весільного банкету.
  4. 4. Кухня і її різноманітність страв.
  5. 5. У разі, якщо молодята не хочуть трохи заощадити на весільному банкеті, слід дізнатися про можливе окремому привозі продуктів харчування та алкоголю. Фрукти, овочі, спеціальне блюдо від мами чи бабусі, а найголовніше спиртні напої, соки і води, в чому дозволять молодим скоротити витрати на торжество.
  оформление банкетного заланевеста банкетные залы обормление