place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Рушник домотканий 2м 35см

Рушник домотканий 2м  35см
Hover on image to enlarge
Рушник домотканий 2м 35см

310,00 грн

Товар відсутній
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Весільний рушник - це прекрасна можливість додати в сучасне весілля традиційні мотиви, які мають для наших предків величезне значення. Вважаючи рушник найсильнішим оберегом, який програмував подружню пару на довге і щасливе сімейне життя, рушник на весіллі безпосередньо вважається зв'язком з Богом.

Без рушника не проходить жодне весілля, а багатство традицій з використанням цього аксесуара мимоволі привертає до багатства вибору і весільний інтернет-магазин Vizzara з радістю готовий допомогти майбутнім молодятам в цьому питанні, дозволяючи поєднати набір для весілля і аксесуари традиційних обрядів.

 

ХАРАКТЕРИСТИКА РУШНИКА НА ВЕСІЛЛЯ:

 

  1. 1. Матеріал: щільна тканина білого кольору високої якості.
  2. 2. Розмір: 200х35 см.
  3. 3. Декор: машинна вишивка.
  4. 4. Колір: синій.
  5. 5. Виробництво: Україна.
  6. 6. Рушник під ноги та сватів.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних дрібниць Vizzara пропонує клієнтам товари ручної роботи: весільні набори і товари фабричного виробництва: ікони на весілля, вінчальні набори, запрошення на весілля. Прислухаючись до побажань клієнта, особливо в декорі власного виробництва, майстри магазину Vizzara, допоможуть створити аксесуар мрії, підкреслюючи концептуальне напрямок молодят.

На товари фабричного виробництва, наприклад, весільні келихи, рушники і свічки для традиції «Родинне вогнище» може бути використана персоналізація у вигляді ручного розпису із застосуванням спеціальної фарби для декору і гравірування.

Фарба для декору після висихання дозволяє споліскувати келихи в проточній воді. Вона не обсипається, не кришиться і не залишає слідів на руках і тканини при взаємодії. Після чищення або сирої погоди, келихи слід висушити і зберігати в сухому місці. Широка палітра дозволяє молодятам обрати необхідний колір для розпису, щоб підкреслити необхідний колір весілля.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Основне використання кольорової палітри весільного рушника: червоний, чорний і синій, проте сучасні друковані малюнки дозволяють грати з більшою колірною гамою, що прекрасно поєднується з товарами ручної роботи від магазину Vizzara. Аксесуари наших майстрів: замок на весілля, подушка для обручок, коробка для грошей, келихи, свічки, прикраси пляшок шампанського і інше, дозволить чудово взаємодіяти з кожним етапом урочистості, підкреслюючи єдність духу весільного заходу.

Очень красивый рушник, нравится безумно! Цена отменная за такой аксессуар.
Дуже гарний так добрий рушник. Зворотня сторона зроблена добре.
Шикарный рушник, сделан отлично, видно что вышивка машинная, но она очень аккуратная и смотрится отлично.
Написати відгук
С этим покупают