place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Рушник вишитий тканий на весілля 240 см темно- червоний

Рушник вишитий тканий на весілля 240 см темно- червоний
Hover on image to enlarge
Рушник вишитий тканий на весілля 240 см темно- червоний

290,00 грн

Товар відсутній
Назначение:универсальное
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Весільний рушник - це прекрасна можливість додати в сучасне весілля традиційні мотиви, які мають для наших предків величезне значення. Вважаючи рушник найсильнішим оберегом, який програмував подружню пару на довге і щасливе сімейне життя, рушник на весіллі безпосередньо вважається зв'язком з Богом.

Без рушника не проходить жодне весілля, а багатство традицій з використанням цього аксесуара мимоволі привертає до багатства вибору і весільний інтернет-магазин Vizzara з радістю готовий допомогти майбутнім молодятам в цьому питанні, дозволяючи поєднати набір для весілля і аксесуари традиційних обрядів.

 

ХАРАКТЕРИСТИКА РУШНИКА НА ВЕСІЛЛЯ:

 

  1. 1. Матеріал: щільна тканина білого кольору високої якості.
  2. 2. Розмір: 240х34 см.
  3. 3. Декор: машинна вишивка.
  4. 4. Колір: темно-червоний.
  5. 5. Виробництво: Україна.
  6. 6. Рушник під ноги та сватів.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин весільних дрібниць Vizzara пропонує клієнтам товари ручної роботи: весільні набори і товари фабричного виробництва: ікони на весілля, вінчальні набори, запрошення на весілля. Прислухаючись до побажань клієнта, особливо в декорі власного виробництва, майстри магазину Vizzara, допоможуть створити аксесуар мрії, підкреслюючи концептуальне напрямок молодят.

На товари фабричного виробництва, наприклад, весільні келихи, рушники і свічки для традиції «Родинне вогнище» може бути використана персоналізація у вигляді ручного розпису із застосуванням спеціальної фарби для декору і гравірування.

Фарба для декору після висихання дозволяє споліскувати келихи в проточній воді. Вона не обсипається, не кришиться і не залишає слідів на руках і тканини при взаємодії. Після чищення або сирої погоди, келихи слід висушити і зберігати в сухому місці. Широка палітра дозволяє молодятам обрати необхідний колір для розпису, щоб підкреслити необхідний колір весілля.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Основне використання кольорової палітри весільного рушника: червоний, чорний і синій, проте сучасні друковані малюнки дозволяють грати з більшою колірною гамою, що прекрасно поєднується з товарами ручної роботи від магазину Vizzara. Аксесуари наших майстрів: замок на весілля, подушка для обручок, коробка для грошей, келихи, свічки, прикраси пляшок шампанського і інше, дозволить чудово взаємодіяти з кожним етапом урочистості, підкреслюючи єдність духу весільного заходу.

Назначение:
универсальное
Купила три однакових рушника. Одни для нашої сім'ї, а два лишили у сватів, як подарунок.
Написати відгук
С этим покупают