place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Скриня для грошей Бордо з сріблом

Скриня для грошей Бордо з сріблом
Hover on image to enlarge
Скриня для грошей Бордо з сріблом

384,00 грн

Товар відсутній
Бренд:Vizzara Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Скриня для грошей Бордо з сріблом – це незамінний помічник в процесі поздоровлення молодят. У потоці привітань і підношення подарунків, які останнім часом набули зовсім новий виток у вигляді конверта з грошима, скарбниця для грошей стане дивовижною знахідкою, коли наречений та наречена усвідомлюють, що навіть така маленька річ як конверт нікуди покласти. Набивати кишені костюма, щоб протягом усієї подальшої урочистості носити подароване при собі – незручно і як мінімум не практично. Весілля – це свято, а не час для постійних проблем про що, безсумнівно, хоче сказати магазин весільних аксесуарів Vizzara. Створюючи весільні набори для зручності і практичності молодят, скарбниця, як один з елементів, який не тільки буде підкреслювати елегантність урочистості, але й стане надійним охоронцем для будь-якої кількості презентованих конвертів та листівок.

Красива і чепурна коробка для грошей на весілля не тільки прикрасить стіл молодят, підкресливши одну спільну концепцію з іншими аксесуарами: весільні келихи, декороване весільне шампанське і багато іншого, скриня не раз візьме участь у розважальній частині заходу, коли тамада чи ведучий запросить гостей взяти участь у конкурсі.

 

ДЕКОР СКРИНІ ДЛЯ ГРОШЕЙ

 

Основна частина скрині:

  1. 1. Розмір: ширина – 18 см, висота – 20 см.
  2. 2. Форма – скриня. Аксесуар не має кришки яку можно зняти. Заповнюється за принципом скарбнички. Нагорі виробу знаходиться невеликий отвір шириною – 2,5 см і довжиною – 12 см, що дозволяє комфортно і без ускладнення вкладати конверти та листівки будь-якого розміру.
  3. 3. Основа – щільний картон.
  4. 4. Банка грошей на весілля легкий аксесуар, але при цьому дуже міцний. Комфортабельний для перенесення з місця на місце і не займає багато простору на святковому столі молодят. Стійкий.
Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Красивая коробка, атлас плотный и не прозрачный. Роспись аккуратная.
Красота. Цвет бордо очень красивый и оттенок тот, что мне нужен.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают