place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Весільний кейтеринг.

07/25/2017

Вперше слово «кейтерінг» з'явилося ще при дворі французького короля Людовика XIV, який любив влаштовувати виїзні прогулянки і гуляння на природі. Дослівно, кейтерінг перекладається як «доставка провізії» або «громадське харчування». Однак в Україні поняття кейтерінг з'явилося відносно недавно, з-за чого багато хто ще не зовсім розуміють, що означає це слово. При цьому популярність кейтерингу затребувана і користується великим успіхом.

Кейтеринг – це доставка провізії на виїзні заходи різного характеру з оформленням і декором поверхонь.

Заходи, які обслуговує програма кейтеринг:

  1. 1. Виїзний банкет: приватні заходи з нагоди дня народження, ювілею, застілля.
  2. 2. Ділові зустрічі з повним оформленням від закусок, салатів, повноцінних страв і десерту.
  3. 3. Пікніки і барбекю на природі.
  4. 4. Кава-брейк для різних приватних і державних фірм.
  5. 5. Повне оформлення виїзних весільних організацій від перших фуршетів до традиції весільний торт.

Головне достоїнство кейтерингу – мобільність. Це можливість організувати застілля на місцях, що не пристосовані до організації кухні, наприклад, природа, теплоходи, ангари, намети. При цьому замовник отримує якісні послуги ресторану.

Застосовуючи зручність і мобільність в організації виїзних банкетів, весілля стала найпопулярнішим варіантом використання кейтерингу. Підлаштовуючись під основну концепцію урочистості, весільні набори, вбрання нареченої та додаткові аксесуари можуть бути не єдиним відповідним святковим аспектом. Кейринг дозволяє використовувати не тільки стандартне європейське меню, а робити акценти на окремих кухнях світу: європейська, італійська, європейська, азіатська.

Єдиний мінус кейтерингу – попередні підрахунки. При замовленні наречений і наречена повинні знати точну кількість гостей, повний обсяг продуктів і закусок. Додати страви в процесі святкування використовуючи кейтеринг неможливо. Якщо в процесі підготовки гостей стає більше, про це необхідно попередити заздалегідь, щоб фірма обслуговує банкет могла закупити необхідні напої.

Відмовляючись від стандартних варіантів весільних в кафе і ресторанах, розглядаючи варіант кейтерингу, молодим варто враховувати дороговизну подібних послуг. Основні фактори, які впливають на ціну кейтерінгу кількість гостей, меню, оформлення столів, прилади. Так, наприклад, для подачі весільного торта, молодята можуть трохи заощадити, використовуючи свої прилади для торта і роблячи персональний замовлення головного десерту.

Кейтеринг – це свято так, де його захочуть бачити молодята. Втілити мрії на природі, за містом, на дачі або будь-якому іншому місці не викличе труднощів і дозволить повною мірою насолодитися святом не випускаючи з рук весільні келихи.

свадьбасвадьба на природеоформление свадьбы