place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Свічки Great

Свечи Great
Hover on image to enlarge
Свічки Great

489,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Родинне вогнище – це аксесуар одного з найбільш зворушливих і ніжних обрядів на весіллі. Передати тепло і затишок домашнього вогнища від батьків до дітей, символізує щасливе і благополучне майбутнє для нової сім'ї. Поділяючи традицію тільки з самими рідними і близькими людьми, обряд передачі сімейного вогнища міцно вкоренився на сучасних весіллях, і займає особливе місце в святковій процесії.

Використовуючи для обряду три свічки, весільний інтернет-магазин Vizzara, як виробник і представник весільних аксесуарів, пропонує широкий вибір необхідної атрибутики, комбінуючи товари в одній концепції з різними етапами урочистості. Бутоньєрка, декоровані пляшки шампанського, підв'язка нареченої і багато інші аксесуари допоможуть не тільки доповнити весілля, але і зробити її незабутньою.

 

ДЕКОР ВЕСІЛЬНИХ СВІЧОК GREAT

 

Основний декор:

  1. 1. В набір входить три свічки: дві тонкі (батьківські) і одна велика (нареченим) з глянцевим покриттям.
  2. 2. Розмір батьківських свічок – 24 см, діаметр - 2,3 см, час горіння - 7 годин.
  3. 3. Розмір свічки для молодих – 15 см, діаметр - 7 см, час горіння - 66 годин.
  4. 4. Віск і гніт білого кольору.
  5. 5. Свічки польського виробництва, фірма Bispol.

 

Додатковий декор:

  1. 1. Колір: Темно-синій.
  2. 2. Свічки «Сімейне вогнище» декоровані ручним розписом, надаючи аксесуару стриманості і лаконічності. Новий виток у весільній індустрії, надає аксесуару ніжний ефект мережива. Створюючи абстрактний малюнок, розпис по воску міцно осідає на аксесуарі не залишаючи слідів на руках і одязі після повного висихання. При взаємодії з водою чи вогнем візерунок не змивається і не залишає неприємних запахів.
  3. 3. Дрібні стрази доповнюють ручний розпис, надаючи аксесуару особливого блиску.
  4. 4. Батьківська свічка прикрашена бантом з стрічки шириною 1 см з кристалом по центру.
  5. 5. Свічка молодят прикрашена бантом з стрічки шириною 1,5 см з брошкою по центру. Брошка надає головною свічці набору особливого лоску, підкреслюючи її першорядну роль аксесуара.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Магазин все для весілля Vizzara виготовляє товари тільки в ручну. Створюючи весільні набори включають в себе понад тринадцять найменувань, менеджери магазину допоможуть створити замовнику персональний вид декору, скориставшись його заміною на будь-якому етапі виробництва.

  1. 1. Можливо будь-яке колірне рішення: розпис, стрічка, колір страз, кристалів. Так само можлива комбінація двох і більше кольорів на одному аксесуарі.
  2. 2. Стрічка може бути замінена не тільки за кольором, але і за розміром.
  3. 3. Стрази, намистини, полубусины і брошки можуть бути не тільки замінені при бажанні молодят, але і відсутні повністю.
  4. 4. Магазин весільних аксесуарів Vizzara пропонує гравіювання, як один з видів персоналізації окремого товару: весільні келихи, прилади для торта (ніж, лопатка), замок на весілля. Тонка каліграфічна робота надовго збереже в пам'яті молодят приємні спогади, не піддаються тимчасового зміни.
  5. 5. Фарба, як ще один вид персоналізації, допоможе прикрасить весільні аксесуари, яким неприпустима гравірування:папка для свідоцтва, сито, книга пожеланий, декороване весільне шампанське та ін.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Домашнє вогнище – це жіночий символ берегині родинного тепла і затишку, декор якого може і повинен повністю відповідати основній концепції весільного торжества. Використовуючи основу свічки як полотно, декор цього атрибути додасть нотку ніжності і романтизму в весілля, ідеально гармоніює з іншим товаром весільного товару: скриня для грошей, подушечка для кілець, букет нареченої, прикраси на машину і багато іншого, що зробить весілля повноцінним і запам'ятовуючим святом.
Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Только стоит попасть в магазин, как глаза разбегаются, выбор отличный, все что нужно для свадьбы!Мне все нравится.
Без ткани мне нравится больше. Краска при горении не дымит, как и сами свечи.
Шикарная роспись. Цвет приятная и очень яркая. По воску краска достаточно плотно сидит, ее, конечно, можно содрать, но если специально это не делать, то все будет ок.
Свічка гарна, та дуже красива. Декор на білому виглядає чарівно та виграє на різному фоні.
Ярко и очень красиво!
Благодарим за качественно сделанный товар
Очень красивый цвет на свечах. При получении опробовала краску и была приятно удивлена, что она так уверенно держится. Это придает уверенности, что до свадьбы аксессуар доживет. Рада своему приобретению. Все очень красиво.
Качественная работа мастеров видна сразу. Спасибо
Получила именно тот товар, как и на картинке. Менеджеры тоже связывались вовремя и отвечали на большинство моих вопросов.Спасибо
Очень красивые свечи, сочетание идеальное и я всем советую этот магазин.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают