place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Теплі сезонні напої на весіллі

03/20/2017

Багато пар боятися грати весілля в холодну пору року, аргументуючи це непривабливою погодою, холодними вітрами і зобов'язує теплим одягом, яка не завжди поєднується з елегантним весільним платтям. У намаганнях перенести урочистості на більш теплу пору року, весна, як і осінь, може мати несподівані сюрпризи у вигляді дощу, срывающегося снігу або різких поривів вітру. Але, не скасовувати ж весілля через раптово змінилася погоди, коли вся організація пройшла успішно і все, що залишилося зробити – зібрати гостей і сказати довгоочікуване «Так».

Потрапляючи в непередбачену погодну ситуацію або наважуючись зіграти весілля в холодну пору року, молодята мають прекрасну можливість додати до свого барне меню, кілька зігріваючих і оздоров організм людини напоїв. Приємні пряні і духмяні напої не тільки підвищать імунітет, постачаючи організм ударною силою вітамін, так само вони дозволять зігрітися і відчути домашній затишок, кожному запрошеному.

ГРОТ

Цей напій може чудово підбадьорити і відчути разливающееся тепло по всьому організму в момент його вживання. За основу цього напою можна використовувати різний алкоголь, наприклад, ром або віскі, смак яких доповнюють фрукти і спеції. Різновиди грота: пряний, медовий, фруктовий, молочний, кавовий та інші.

ГЛІНТВЕЙН

Може бути як алкогольним, так і без алкогольних для самих маленьких гостей. Нагріте виноградний сік або біле, червоне вино комбінується з різними фруктами і спеціями. Найпопулярніші інгредієнти для глінтвейну: апельсин, яблуко, кориця, гвоздика.

ГАРЯЧИЙ ПУНШ

Пунш – це алкогольний напій, в який додають фрукти або фруктовий сік. Прийнято подавати цей напій у великих чашах з цільними або нарізаними ягодами всередині. Чотири основних інгредієнта для виготовлення пуншу:

  1. 1. Алкоголь (ром і вино).
  2. 2. Цукор.
  3. 3. Додаткова рідину (чай, кава, сік, вода).
  4. 4. Прянощі (гвоздика, кориця).

САНГРІЯ

Слабоалкогольний напій з Іспанії. За основу береться червоне вино, яке розбавляється соком доданих фруктів.

КАКАО З МАРШМЕЛЛОУ

Какао не тільки добре зігріває, але й підніме настрій, а тануть шматочки зефіру в роті додадуть напою легкості і легкості. Діти будуть раді такому напою, а доросле покоління згадає, як це бути дитиною.

 напитки на свадьбу расчет напитков на свадьбу сколько напитков на свадьбу