place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Вінчальні ікони пара 18х21 см маленькі фігурні

Вінчальні ікони пара 18х21 см маленькі фігурні
Hover on image to enlarge
Вінчальні ікони пара 18х21 см маленькі фігурні

300,00 грн

Товар відсутній
Бренд:ikonu Країна:Україна Матеріал:дерево Упаковка:без упаковки
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Весільні ікони - це головний сімейний оберіг, що має величезне значення в житті православної людини. Не залежно від того, чи планує наречений та наречена пройти обряд вінчання або обійдуться простим благословення від батьків, ікони на весілля продаються в парі: Ікона Спасителя і Ікона Божої Матері. Вибирати ікони слід уважно і з певним відчуттям в душі, тому що даний аксесуар зберігається в сім'ї впродовж усього життя. На відміну від більшості товарів весільного інтернет-магазину Vizzara, застосування яких відбувається один раз в житті, наприклад, подушка для обручок, коробка для грошей, або використовують на річниці, наприклад, весільні келихи, свічки, прилади для торта, весільні ікони прикрашають покуття в будинку і постійно знаходяться на очах. Ні в якому разі весільні ікони не можна чіпати голими руками. Додатковий і обов'язковий декор - рушники під ікони або «Божникі».

 

ХАРАКТЕРИСТИКА ВЕСІЛЬНИХ ІКОН

 

  1. 1. Товар масового виробництва.
    2. Країна виробник: Україна.
    3. Ціна вказана за комплект 2 ікони.
    4. Розмір: 18х21 см.
    5. Рамка виготовлена з натурального дерева. Різьба - фігурна.
    6. Без скла.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КЛІЄНТА (персоналізація)

 

Поділяючи товари на дві категорії: масове виробництво і робота hand-made, не всі аксесуари піддаються змінам і трансформації за бажанням замовника. Весільні ікони, як товари першої категорії (масове виробництво) є прикладом того, що будь-який атрибут при правильному підборі може стати повноцінною частиною весільної програми.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Ікона Спасителя є однією з найпопулярніших в іконографії. Причиною цьому послужило її значення. Лик Спасителя здатний прочитати всі найпотаємніші думки і помисли людини, він розкриває душу людини і вершить долі. Вседержитель милостивий і завжди готовий прийти на допомогу тим, хто її потребує. Зображується лик Спасителя з правого піднятою рукою з споруджений трьома пальцями, в лівій руці тримаючи святе письмо, що символізує мудрість. Ікона Божої Матері вважається другорядною і завжди зображується з маленьким Христом на руках. Вважається, що святий лик Богородиці може зцілити і допомогти в біді.

Бренд:
ikonu
Країна:
Україна
Матеріал:
дерево
Упаковка:
без упаковки
Иконы не дешевые, но очень качественные. Родителям скину ссылку, чтобы они купили по традиции сами, но, я рада, что смогла приложить руку к своему аксессуару благодаря вам.
Маленькие, но достаточно подходящие для свадьбы.
Очень понравились иконы и позволили добрать цену для акции, чтобы сделать на бокалах гравировку бесплатно. Приятно попадать на такие акции.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают