place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Форми для солодощів Серця 10 шт

Форми для солодощів Серця 10 шт
Hover on image to enlarge
Форми для солодощів Серця 10 шт

12,00 грн

Товар відсутній
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Форми для солодощів на весілля - це ще одна можливість красиво прикрасити солодкий стіл або подачу фінального виходу десерту. Незважаючи на те, що формочка в першу чергу асоціюється з подачею кексів, маффінів, капкейків, наречений та наречена можуть використовувати круглі підставки для декору цукерок і невеликого за розмірами печива.

Декоруючи candy-bar в стиль урочистості, сьогодні досить просто знайти формочку необхідного кольору. Пропонуючи чималий асортимент товару ручної роботи, наприклад, весільні набори, в магазині все для весілля Vizzara також знаходяться товари масового виробництва, до яких безпосередньо відносяться формочки з розділу бонбоньєрки або іншими словами, коробочки для цукерок. Весілля прекрасне в дрібницях, тому закуповуючи весільний декор, закоханим слід пам'ятати навіть про найменше оздоблення, щоб не втратити почуття елегантності і завершеності.

ХАРАКТЕРИСТИКА ФОРМОЧОК

  1. 1. Масове виробництво.
  2. 2. Країна виробник: Україна.
  3. 3. Матеріал: Папір.
  4. 4. Комплектація: 10 шт.
  5. 5. Візерунок: Червоні серця на білому тлі.
  6. 6. Кожна підставка легка і не втрачає своєї форми.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КЛІЄНТІВ (персоналізація)

Залежно від вибору категорії товару: ручна робота або масове виробництво, весільний магазин Vizzara може запропонувати клієнтам проявити свою індивідуальність, свій смак і свої побажання. Безсумнівно, товари ручного виробництва такі як подушка для обручок, декороване весільне шампанське і навіть прикраси на машину, значно легше підправити або трансформувати, однак і товари масового виробництва, можуть настільки вписатися в загальну концепцію, що язик не повернеться сказати: «Ось цей рушник був куплений в магазині »або« Як-то молоді підійшли безвідповідально до вибору коробочки для короваю ». Розуміючи свою концепцію і свої побажання, купуючи товари масового виробництва, закохані безпомилково зможуть вписати будь-який аксесуар в своє свято.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Займаючись самостійної випічкою на весілля, бажаючи проявити свою хазяйновитість, формочки - це не тільки красиво, вони допомагають позбавити кондитерський шедевр від зайвого жиру, зберігає форму виробу, а коли гість захоче поласувати чимось смачненьким, легко знімається. Форми - це недорогий одноразовий спосіб прикрасити кулінарний шедевр, який давно облюбували кондитери всього світу.

Не обязательно использовать только для свадьбы. Если хозяйка печет, можно и так использовать.
Простой и милый декор, для свадьбы идеально, а по цене вообще отлично. Передала своему кондитеру и он сделал великолепные кексы.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают