place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Форми для солодощів Зигзаг 10 шт

Форми для солодощів Зигзаг 10 шт
Hover on image to enlarge
Форми для солодощів Зигзаг 10 шт

12,00 грн

Товар відсутній
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Форми для солодощів на весілля - це ще одна можливість красиво прикрасити солодкий стіл або подачу фінального виходу десерту. Незважаючи на те, що формочка в першу чергу асоціюється з подачею кексів, маффінів, капкейків, наречений та наречена можуть використовувати круглі підставки для декору цукерок і невеликого за розмірами печива.

Декоруючи candy-bar в стиль урочистості, сьогодні досить просто знайти формочку необхідного кольору. Пропонуючи чималий асортимент товару ручної роботи, наприклад, весільні набори, в магазині все для весілля Vizzara також знаходяться товари масового виробництва, до яких безпосередньо відносяться формочки з розділу бонбоньєрки або іншими словами, коробочки для цукерок. Весілля прекрасне в дрібницях, тому закуповуючи весільний декор, закоханим слід пам'ятати навіть про найменше оздоблення, щоб не втратити почуття елегантності і завершеності.

 

ХАРАКТЕРИСТИКА ФОРМОЧОК

 

  1. 1. Масове виробництво.
  2. 2. Країна виробник: Україна.
  3. 3. Матеріал: Папір.
  4. 4. Комплектація: 10 шт.
  5. 5. Візерунок: Різнокольоровий абстрактний малюнок (зігзаг).
  6. 6. Кожна підставка легка і не втрачає своєї форми.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД ДО КЛІЄНТІВ (персоналізація)

 

Залежно від вибору категорії товару: ручна робота або масове виробництво, весільний магазин Vizzara може запропонувати клієнтам проявити свою індивідуальність, свій смак і свої побажання. Безсумнівно, товари ручного виробництва такі як подушка для обручок, декороване весільне шампанське і навіть прикраси на машину, значно легше підправити або трансформувати, однак і товари масового виробництва, можуть настільки вписатися в загальну концепцію, що язик не повернеться сказати: «Ось цей рушник був куплений в магазині »або« Як-то молоді підійшли безвідповідально до вибору коробочки для короваю ». Розуміючи свою концепцію і свої побажання, купуючи товари масового виробництва, закохані безпомилково зможуть вписати будь-який аксесуар в своє свято.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Займаючись самостійної випічкою на весілля, бажаючи проявити свою хазяйновитість, формочки - це не тільки красиво, вони допомагають позбавити кондитерський шедевр від зайвого жиру, зберігає форму виробу, а коли гість захоче поласувати чимось смачненьким, легко знімається. Форми - це недорогий одноразовий спосіб прикрасити кулінарний шедевр, який давно облюбували кондитери всього світу.

Украшали магазинные мафины, выглядели почти как самостоятельного приготовления.
Купила сразу несколько наборов, хотела торт из маффинов, вышло очень красиво, а формочки идеально подошли по декору.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают