place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Коробка під коровай Троянди

Коробка під коровай Троянди
Hover on image to enlarge
Коробка під коровай Троянди

13,00 грн

Товар відсутній
Бренд:PGraf Країна:Україна
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

 

Весільна коробка під коровай - це красива і акуратна ємність для невід'ємного весільного атрибуту. Щоб гості в день весілля не йшли зі свята з поліетиленовими пакетами в руках, а з гарно оформленою скринькою, весільний магазин Vizzara пропонує майбутнім молодятам звернути увагу на незвичайну знахідку весільної індустрії - коробки для короваю. Аксесуар допоможе не тільки підкреслити концепцію святкування, включаючи його палітру і весільні набори, щоб підкреслить важливість події, надзвичайною акуратністю та лаконічністю.

 

ДЕКОР БОНБОНЬЄРКИ

 

  1. 1. Виробництво: Україна
  2. 2. Матеріал: Щільний картон.
  3. 4. Колір: Малиновий.
  4. 5. Форма: Прямокутна.
  5. 6. Розмір: Висота - 10 см, ширина - 10 см, довжина - 14,5 см.
  6. 7. Візерунок: Квітковий з мерехтливим ефектом.
  7. 8. Мова: Російська.

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

 

Весільний інтернет-магазин Vizzara - це місце, де наречений та наречена зможуть знайти все, що буде потрібно для весільного святкування. Якісні аксесуари ручної роботи або товари масового виробництва, стануть невід'ємною частини святкового заходу, доповнюючи весілля з перших і до останніх хвилин. Гарний і якісний весільний декор - це можливість проявити індивідуальність, унікальність і власний характер, надаючи урочистості відправну точку, яку ніхто не зможе повторити.

Інтернет-магазин Vizzara з радістю йде назустріч кожному клієнту, максимально підлаштовуючись під бажання замовника. Комбінуючи різний колір і декор товарам виробництва hand-mead, наприклад, весільні келихи, свічки, папки, весільне сито, книги побажань, весільний замок і інше, менеджер з радістю підбере максимально відповідний товар масового виробництва. До товарів масового виробництва відносяться: бонбоньєрки, запрошення, весільний рушник, ікони, вінчальний набір.

 

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

 

Весільний коровай - це прекрасна весільна традиція, яка зберіглася ще з давніх часів. Бути уважним до свого весілля і подбати про те, у що покладе гість простий шматочок коровай перед тим, як покинути свято - ось вона турбота! Виявляючи трохи уваги до простих на перший погляд речей, гості на підсвідомості запам'ятають свято тільки з найкращого боку, зберігаючи, нехай і на недовгий час маленькі і нагадують про святкові атрибути.

Бренд:
PGraf
Країна:
Україна
Купила на День нарождення, хто сказав, що гостям не можно покласти туди тортик? Нести його так на багато зручніше додому.
Дуже чарівний варіант. Досить велики шматки вміщуються.
Написати відгук
С этим покупают