place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Ніж і лопатка Flowers white

Ніж і лопатка Flowers white
Hover on image to enlarge
Ніж і лопатка Flowers white

309,00 грн

В наявності
Бренд:Vizzara Країна:Україна
+
Купити в 1-клік
Товари з цієї колекції
Доставка
Мінімальне замовлення - 200 грн.

face Самовивіз з магазину
м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110

directions_car Доставка по Україні
відправляємо в день замовлення / на наступний день Укпочтой, Новою Поштою

local_airport Міжнародна доставка Укрпоштою, при передоплаті від 40 $ (1000 грн)

Оплата
Гарантія

ПРО ТОВАР

Ніж і лопатка для весільного торта Flowers white – незабутній і, головне, необхідний аксесуар для кондитерського шедевра. Весільні торти, як та наречена, вимагають особливої уваги не тільки у виборі начинки, але і красивою, ідеальної подачі. Фото і відео роботи збережуть розрізання головного десерту урочистого вечора, передаючи настрій свята тільки в тому вигляді, про який подбають наречені. Підкреслити прилад за концепцію та індивідуальність, зробивши їх витонченими і незабутніми, що може бути важливіше на весіллі? Створюючи казку цілісного вечора, магазин весільних аксесуарів Vizzara, допоможе відтворити кожен етап урочистості, використовуючи весільні набори в єдиній концепції. Приділяючи особливу увагу кожній деталі, в підготовці до весілля не існує дрібних і непотрібних елементів. Свято чудово тим, що навіть кульки для пелюсток на весілля вже несуть в собі особливе значення, не дивлячись на настільки незначне перше враження. Що вже говорити про ніж і лопатку, коли головний аксесуар при незмінній традиції розрізання весільного торта.

ДЕКОР АКСЕСУАРІВ ДЛЯ ТОРТА

Основна частина:

  1. 1. У набір входить два столових прилади: ніж та лопатка.
  2. 2. Лезо з нержавіючої сталі з зубцями на лівій стороні для зручності нарізання і захоплення торта.
  3. 3. Ручка столових приладів зроблена з пластику сталевого кольору у місці з'єднання сталі і ручки з прозорого пластику самої рукояті.
  4. 4. Рукоять має фігурну форму.
  5. 5. Прилади для весільного торта легко і зручно розташовується в руці, що дозволяє максимально комфортно молодятам розрізати святковий десерт.
  6. 6. Розмір леза ножа: довжина - 23 см; ширина - 2,5 см.
  7. 7. Розмір леза лопатки: довжина - 14 см; ширина - 5 см.

Додатковий декор ножа і лопатки для торта Flowers white:

  1. 1. Колір виробу – білий. 2. Бант, як основний вид декору служить для естетичного вигляду на аксесуарі. Для основи банта використовується атласна стрічка білого кольору шириною в 5 см. Маючи по два щільно прилеглих крила з кожної сторони, білий колір, як колір цнотливості та вірності, розбавлений повітряної і ніжною органзою. Стрічка шириною 2 см, має легкий блиск і надає аксесуару відчуття багатства і шику. Відкидаючи до низу чотири «хвостики» з двох різних стрічок шириною 0,6 см: органза і атлас білого кольору. По центру банта перебувати квіткова композиція айворі кольору з фоамірану і тичинок цукрового і глянсового типу.

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД КЛІЄНТА (ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ)

Весільний інтернет-магазин Vizzara виготовляє товари тільки в ручну, що дає можливість клієнтам скористатися заміною декору на будь-якому етапі виробництва необхідного аксесуара.

  1. 1. При бажанні молодята можуть скористатися заміною основи. Наречений та наречена можуть надати своїм приладам, попередньо обговоривши з менеджером магазину вид декору.
  2. 2. Стрази, намистини, полубусины та брошки, як можуть перебувати на виробі, так і повністю бути відсутнім.
  3. 3. Стрічка на товар може бути замінена за розміром, кольором або використана при комбінуванні і поєднанні двох і більше кольорів.
  4. 4. Можливе гравірування по металу, а так само на інших видах товару весільні келихи або замок на весілля. Написані імена, ініціали молодят або дату весілля, підкреслить не тільки особливість весілля, але і індивідуальну задумку нареченого т нареченої.
  5. 5. Поряд з іншими весільними аксесуарами на допомогу до гравірування може прийти персоналізація при використанні ручного розпису. Нанесена фарба на весільні товари дозволить знову і знову підкреслити кольорову концепцію урочистості, передаючи неординарність свята. Папки для свідоцтва, свічки «Сімейне вогнище», декороване весільне шампанське і багато інші весільні аксесуари магазину Vizzara, залишать тільки приємні спогади про свято нареченого і нареченої.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Ножа і лопатки для торта Flowers white – це ніжні й акуратні аксесуари для весілля, які привнесуть у свято нотку романтики, підкреслюючи концепцію урочистсті. Легкі і зручні аксесуар Flowers white стануть одним з атрибутів, який зможе підтримати основну сюжетну лінію завдяки своєму декору в поєднанні з іншими елементами: книга побажань, колір костюма нареченого, бутоньєрка або букет, підв'язка нареченої. Весільний набір Flowers white створить один загальний стиль урочистості, про який гості будуть говорити ще дуже довго.

Бренд:
Vizzara
Країна:
Україна
Вже рік використовуємо прилади. Трішки іншого декора, але коли прийшов час купувати прикраси на річницю, відразу згадала про ваш магазин. Будуть у нас ще одні.
Немного замазали бант,но в целом все прошло супер. Ваши приборы очень полезные. Столько фото вышло)
Очуметь какая красота!!!!!
Очень хороший сервис и очень хорошие товары для выбора,и главное есть,что выбрать,спасибо
Рада столь необходимому приобретению. Два дня пользовались, спасибо. Было удобно и красиво. Остались на память.
Написати відгук
Возможно вас заинтересуют
С этим покупают