Хто може уявити собі свято без десерту? Побалувати себе трохи солоденьким, після ситного і смачного застілля – це непорушна традиція, яка залишає найприємніший післясмак. Шматочок свіжого торта, невелике тістечко, солодка цукерка або хрустке печиво під чашечку гарячого запашного чаю або ароматної кави, дозволить не тільки розбудити гостя, але і побалувати ласунів і найменших відвідувачів свята.
Не завжди гість може залишитися до кінця свята, щоб дочекатися головного десерту і його традиції розрізання, в якому беруть участь прилади для торта. Особливим нетерпінням завжди відрізняються діти, і це теж слід враховувати. Маленькі жебраки постійно будуть просити у батьків чогось смачного, чим, безсумнівно, відвернуть старше покоління від свята. Ось тому прийшов до нас кенді-бар або іншими словами солодкий бар з Європи до США, швидко набрав популярності на будь-якому з свят.
На відміну від стандартної традиції розрізання торта, кенді-бар з'являється на весіллі, як і на будь-якому іншому заході з самого початку. Популярність цього місця для молодих не залишиться непоміченою, що потребує особливого оформлення і постійного поповнення по мірі потреби.
Правильно і красиво оформити кенді-бар не складе особливої праці. Все, що потрібно враховувати, – це загальну стилістику весілля. Слід підкреслити це в оформленні фону, скатертини, посуд, келихи для весілля (в які можна налити дитяче шампанське або напої) і, звичайно ж, додаткового декору. Це може бути все, що завгодно! Синій колір і зірки, рибки для морської тематики, скрині замість посуду і прапори з черепами для піратської весілля, біле конфетті і сніжинки для весілля справжньої Сніжної Королеви і багато іншого, спираючись на особисті переваги молодят.
Непоганим доповненням до оформлення садкого бару будуть невеликі паперові конверти. По-перше, це дозволить не товпитися всім біля столу, а набрати для себе необхідною солодощі і поступитися місцем іншому. По-друге, руки гостей будуть чистими, не вимазавшись талим шоколадом. По-третє, йдучи, гості зможуть взяти з собою трохи цукерок на доріжку, особливо це оцінять діти.
Кенді бар – це пряме нагадування фуршетного столу, що складається повністю з солодощів. Враховуючи цей момент, молодим слід пам'ятати, що все, що на ньому перебувати, не повинно бути занадто великим і масивним. Багатоярусні торти – не підходять для солодкого бару, цей тип десерту краще залишити на кінець торжества, а ось його найбільш ідеальне наповнення:
Незважаючи на те, що кенді-бар все ще вважається чимось новим в наших просторах, він дуже швидко полюбився і зайняв особливе місце в проведенні весільного торжества. Перевести дух, зробити невелику перерву і просто дозволити побалувати себе чимось смачненьким, буде приємним доповненням до будь-якого торжества.