03/02/2017
Другий крок – це один з ключових момент в підборі необхідного місця, особливо, якщо наречений і наречена мають кілька варіантів. Для цієї зустрічі слід підготуватися заздалегідь, можливо навіть склавши свій певний перелік хвилюючих питань.
- 1. Дізнатися час роботи ресторану. Кожен заклад має свій особливий регламент, який багато в чому залежить від місця знаходження. І, щоб в процесі гуляння ніщо не змогло затьмарити настрій молодятам та їхнім гостям, винуватцям торжества слід дізнатися години роботи і можливість продовжити їх до необхідного часу за необхідності. Іноді, ресторани готові працювати до останнього клієнта, що служить тільки плюсом для закладу, а не мінусом.
- 2. Є чи в кафе або ресторані ведучий і музиканти, існує можливість запросити своїх? Якщо ж обране місце має своїх штатних співробітників, але з якоїсь причини їх послуги не потрібні, слід уточнити про можливу заміну. Присутній варіант, що доведеться сплатити неустойку, що спричинить додаткові витрати.
- 3. Можливість коригування гостей в день торжества. Місце проведення весілля вибирається завчасно, щоб в останній момент не залишитися біля розбитого корти. Це необхідний момент в підготовці до весілля, від якого ніхто не застрахований на відміну від бажаного списку гостей. Люди схильні хворіти, змінювати свої рішення, потрапляти в непередбачені ситуації, що волею-неволею змушує список гостей то збільшуватись, то зменшуватись. Навіть за тиждень до весілля не можна бути впевненим, що прийдуть всі запрошені чи не з'являться нові. Ось тому, нареченому і нареченій слід обговорити момент з адміністратором, що навіть у самий останній момент він зможе піти їм на допомогу і додати або прибрати певну кількість посадочних місць.
Особливу увагу слід приділити питанню: Які зручності приділяє ресторан своїм гостям?
- 1. Туалетна кімнат: частота її прибирання, кількість, місце знаходження, є поділ за статевою ознакою.
- 2. Є відведене місце для курців гостей і де саме воно знаходиться?
- 3. Є система кондиціонування і якість її роботи?
- 4. Як в залі будуть розставлені столи і можна внести свої зміни?
- 5. Детальніше дізнатися про проведення традицій: розбити весільні келихи, осипання пелюсткам троянд, використання вогню в таїнстві «Сімейне вогнище» та інше.
- 6. Наявність холодильних установок для торта, десертів, і принесеної їжі, напоїв.
- 7. Фінансовий момент. Завжди слід дізнатися про додаткові витрати і можливі знижки. Раніше бронювання приносить спокій не тільки в підготовці до весілля, але і забезпечить ресторан роботою, а значить прибутком.
У розмові тет-а-тет з адміністратором слід приймати тільки чіткі відповіді. Витіюватості в цей момент не повинно бути, в іншому випадку у молодят є всі можливості отримати кращі умови, при повній оплаті.