place Наш Виставковий зал - магазин: м. Київ, м.КПІ, пров. Тбіліський, 4/10, оф.110
Графік роботи
Пн-Сб: с 9:00 до 19:00
Нд с 9:00 до 18:00

Ресторан для весілля. Крок 2: Знайомство з представником ресторану для уточнення всіх моментів.

03/02/2017

Другий крок – це один з ключових момент в підборі необхідного місця, особливо, якщо наречений і наречена мають кілька варіантів. Для цієї зустрічі слід підготуватися заздалегідь, можливо навіть склавши свій певний перелік хвилюючих питань.

  1. 1. Дізнатися час роботи ресторану. Кожен заклад має свій особливий регламент, який багато в чому залежить від місця знаходження. І, щоб в процесі гуляння ніщо не змогло затьмарити настрій молодятам та їхнім гостям, винуватцям торжества слід дізнатися години роботи і можливість продовжити їх до необхідного часу за необхідності. Іноді, ресторани готові працювати до останнього клієнта, що служить тільки плюсом для закладу, а не мінусом.
  2. 2. Є чи в кафе або ресторані ведучий і музиканти, існує можливість запросити своїх? Якщо ж обране місце має своїх штатних співробітників, але з якоїсь причини їх послуги не потрібні, слід уточнити про можливу заміну. Присутній варіант, що доведеться сплатити неустойку, що спричинить додаткові витрати.
  3. 3. Можливість коригування гостей в день торжества. Місце проведення весілля вибирається завчасно, щоб в останній момент не залишитися біля розбитого корти. Це необхідний момент в підготовці до весілля, від якого ніхто не застрахований на відміну від бажаного списку гостей. Люди схильні хворіти, змінювати свої рішення, потрапляти в непередбачені ситуації, що волею-неволею змушує список гостей то збільшуватись, то зменшуватись. Навіть за тиждень до весілля не можна бути впевненим, що прийдуть всі запрошені чи не з'являться нові. Ось тому, нареченому і нареченій слід обговорити момент з адміністратором, що навіть у самий останній момент він зможе піти їм на допомогу і додати або прибрати певну кількість посадочних місць.

Особливу увагу слід приділити питанню: Які зручності приділяє ресторан своїм гостям?

  1. 1. Туалетна кімнат: частота її прибирання, кількість, місце знаходження, є поділ за статевою ознакою.
  2. 2. Є відведене місце для курців гостей і де саме воно знаходиться?
  3. 3. Є система кондиціонування і якість її роботи?
  4. 4. Як в залі будуть розставлені столи і можна внести свої зміни?
  5. 5. Детальніше дізнатися про проведення традицій: розбити весільні келихи, осипання пелюсткам троянд, використання вогню в таїнстві «Сімейне вогнище» та інше.
  6. 6. Наявність холодильних установок для торта, десертів, і принесеної їжі, напоїв.
  7. 7. Фінансовий момент. Завжди слід дізнатися про додаткові витрати і можливі знижки. Раніше бронювання приносить спокій не тільки в підготовці до весілля, але і забезпечить ресторан роботою, а значить прибутком.

У розмові тет-а-тет з адміністратором слід приймати тільки чіткі відповіді. Витіюватості в цей момент не повинно бути, в іншому випадку у молодят є всі можливості отримати кращі умови, при повній оплаті.

 свадебные аксессуары свадебная мебель цветы на свадьбу